Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Ojla :) Tako rekoč smo že na sredini našega druženja v okviru Adventnega koledarja 2013... Včeraj sem ti obljubila, da bom danes malo daljša in res sem ti pripravila en kratek video vodič, kako si lahko s pomočjo rezalne šablonice sama narediš masko in jo potem uporabiš na voščilnici. Sama sem si naredila masko na sredini lista, lahko pa bi si vse skupaj še poenostavila in si v bistvu naredila masko točno tako, kot želim imeti postavljene bunkice na voščilnici, jo poravnala z osnovo za voščilnico in začela s senčenjem :) No ja včasih se kaj spomnim tudi šele potem, ko je že vse gotovo :)

No pa da vidiš, kako je nastajala zgornja voščilnica, te kar vabim, da si ogledaš tale filmček. Če ti je bil všeč, pa prosim klinki na gumbek s palcem gor (na youtubu), da bom tako vedela, da so ti moji vodiči všeč in bom pripravila še kakšnega :)

 

Tudi danes pa lahko sodeluješ in se poteguješ za nagradico in sicer ti tokrat podarjam čudovit Wink of Stella marker. Vse kar moraš storiti je, da izdelaš en izdelek s pomočjo doma narejene maske in nam ga pokažeš s pomočjo spodnjega modrega gumba. Časa imaš do 19.12.2013 do polnoči.To je bilo to za danes:) Vabljena na obisk zopet jutri, ko te že čaka novo presenečenje, ki sem ti ga pripravila :) Pozdravček,

 

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom