Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Mavelu.com blog z vodiči, nasveti, idejami in še marsičem :)

 • Delavnica v živo #18 - nov datum!

  naslov-na-blogu-pikice

   

  • Po nekaj mesečni pauzi je končno prišel čas, za novo delavnico v živo, katere se že zelo veselim, saj že zelo pogrešam naša druženja v živo... In po mailih in vprašanjih sodeč jo pogrešate tudi ve.

   

  naslov-1

   

  • Verjetni ni nobena skrivnost več, da jaz naravnost obožujem oblikovanje in izdelavo mini albumčkov, si verjetno ugotovila, da bomo tudi tokrat izdelale simpatičen mini albumček. In ker so novi papirji s pikicami pravi hit, bo seveda albumček v celoti izdelan iz njih :)

   

  • Naučile se bomo narediti malce drugačne skrite žepke in zavihke v albumčku, kako v album shraniti več fotografij in kje in koliko dodatkov je potrebno uporabiti, da je albumček še vedno nežen in ni preveč "načičkan" ali pa preveč prazen.

   

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice

   

  • Tokratni albumček je še posebej zanimiv, saj sem ga oblikovala tako, da se ga lahko uporabi kot albumček ob rojstvu, za shranjevanje fotografij iz rojstnodnevnega rajanja, potovanja ali pa fotografij, ki so nam zelo pri srcu. Ker je albumček precej interaktiven je listanje po njem vsakič znova prav posebno doživetje.

   

  • Tokratni albumček pa je poseben tudi zato, ker se bomo naučile, kako tako na platnico kot tudi v notranjosti dodati trak in to tako, da izgleda zelo lepo.

   

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-2

   

  • Hmmmm se sliši zanimivo? Gotovo te že zanima kje in kdaj bodo delavnice potekale. Tokrat bodo potekale v kar štirih krajih:

   

  datum-delavnic-pikice

  datum-delavnic-pikice-2

   

  naslov-2

  • Sama delavnica bo potekala približno 4 ure (+ verjetno bomo kakšnih 15 minutk podaljšale - odvisno od tega koliko bomo klepetale vmes :)), ura začetka in točni datum pa je zapisan zgoraj pod krajem, kjer bo delavnica potekala. V teh cca. 4ih urah bomo izdelale tale simpatični album za fotografije in ga v celoti tudi dekorirale.

   

  • Se sliši, kot da vsega tega ne bomo končale v 4ih urah? Obljubim, da bomo. Zakaj sem tako prepričana v to? Zato sem se tokrat res maksimalno potrudila, da sem večino stvari pripravila že jaz doma... Pa kar brez skrbi... Še vedno bomo šle skozi vse postopke izdelave škatlice. Jaz sem vam pripravila samo tiste najbolj zamudne stvari, kot je naprimer rezanje (še posebej lepenke :) in nameščanje scor tape lepila) Tako da bomo me lahko na delavnici malce več klepetale in veselo izdelovale tale simpatični albumček.

   

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-1

   

  • Če si že kdaj bila na kakšni moji delavnici, potem gotovo veš, da se ne bomo naučile samo postopka, kako albumček izdelati, ampak da vam bom sproti razložila in razkrila še marsikatero malo skrivnost, ki pa zelo pomaga, da je ustvarjanje še lažje in bolj veselo :)

   

  • Naučili se bomo kako preprosto a kljub temu čudovito dekoriramo platnico albumčka in kako nanjo dodamo 3D element. Zaupala pa vam bom tudi skrivnost, kako na platnici pritrditi satenast trak, da je eden od koncev lepo skrit..

   

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-3

   

  • Si se mogoče vprašala kaj vse potrebuješ s seboj na delavnici? V bistvu ne potrebuješ ničesar, razen škaric (in pincete, če si navajena delati z njo), saj bom vse ostalo prinesla jaz, tako da lahko prideš brez skrbi, da bi kaj pozabila in zaradi tega ne bi mogla uživati v ustvarjanju. No ja malce sem se zlagala... S seboj vseeno prinesi kopico DOBRE VOLJE, ker v nasprotnem primeru se lahko hitro zgodi, da se jo boš nalezla od nas :)

   

  • Kaj pa predhodno znanje? Slišati in videti je precej komplicirano vse skupaj... Hmmmm glede na to, da je število mest omejeno z razlogom, da se lahko vsaki posebej posvetim, se nam lahko pridružiš tudi, če si še čista začetnica pri papirčkanju :) Vse bom namreč razložila od začetka do konca in če ti slučajno kaj ne bo jasno, me lahko vedno vprašaš in z veseljem bom razložila še enkrat :) Ker pa bomo spoznale kar nekaj trikov, je delavnica primerna tudi že za bolj izkušene papirčkarice :) Na eni od prejšnjih delavnic v Mariboru so se nam pridružile kar 3 punce stare okoli 10 let in so delale skupaj z nami :)

   

  naslov-3

  cena-39

  • Delavnica bo potekala v prijetnem okolju, nabitim s pozitivno energijo in ustvarjalnim razpoloženjem :)

   

  • V ceno je vključen tudi ves (že v naprej pripravljen) material za izdelavo tega čudovitega albumčka. Kar pomeni, da si lahko v bistvu izdelaš čudovit albumček zase ali za darilo, ne da bi ti bilo treba kupiti kar nekaj fancy pripomočkov, ki lahko skupaj stanejo tudi več kot 400 €.

   

  • Sem ti že povedala, da bomo vse delale korak za korakom, tako da je delavnica primerna tudi za čiste začetnike (brez skrbi ne grizem :)) Poleg tega pa ti bom na voljo celoten čas delavnice (in tudi še kakšno uro po njej :)) in me boš lahko "zasula" z različnimi vprašanji, tudi če niso direktno povezani s temo delavnice :)

   

  delavnica-v-zivo-18-album-pikice-4

   

  • Poleg vsega kar sem naštela, se bomo naučile tudi izdelati vezavo, za katero ne potrebuješ ničesar razen rezalnika (ali škaric), papirja in lepila :) Pokazala vam bom, kako izdelati skrite žepke in kako na stranice vkomponirati dva različna načina zavihkov, ki sam albumček naredijo zelo zanimiv.

   

  • Moj fant Denis me je prejšnjič skoraj za ušesa, ko je videl, koliko dela je bilo vloženega v pripravo materiala za delavnico in koliko je dejanska cena delavnice... Je rekel, da bi morala kar lepo biti vsaj 75 eur (brez znižanja). Priznam razmišljala sem v tej smeri, pa sem si na koncu premislila in se odločila, da vam delavnico vseeno ponudim za samo 39 eur. Zakaj? Ker si želim, da je delavnica dostopna čim več ustvarjalkam in da lahko svoje znanje in trike naprej predam čim večim.

   

  cena-39

   

  specifikacija-cene-pikice

   

  • Tokrat pa sem pripravila še eno novost... Pripravila sem vam tudi kratka .pdf navodila z merami, ki jih boste dobile po končani delavnici :) Namreč, pogosto se zgodi, da bi želele albumček ponovno izdelati doma, ker pa je minilo že kar nekaj časa, pozabite kako ga izdelati... Zato vam bodo ta navodila zelo v pomoč :)

   

  • Kaj praviš? Si za to, da se zopet vidimo in ustvarjalno pozabavamo v živo? Potem mi hitro piši na marina@mavelu.com in se prijavi na to simpatično delavnico v živo. Priporočam, da ne odlašaš predolgo, ker je število mest omejeno, saj se želim posvetiti vsaki posebej, kar pa ni mogoče, če nas bo preveč.

   

  komentarji-strank

   

  • Jaz že komaj čakam, da se vidimo in se skupaj ustvarjalno pozabavamo :) Pridruži se nam in mi piši na marina@mavelu.com in si že danes rezerviraj svoje mesto :)

   

  • Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiik objem in koš poljubčkov!

  podpis

 • Voščilnica za lepši dan #9

  naslov-na-blogu-voscilnica-za-lepsi-dan-9

   

  • Si tudi ti kdaj naletela na izziv, ko si želela narediti asimetrično voščilnico, ki pa bi bila na pogled vseeno lepo simetrična. Ali z drugimi besedami, ko jo pogledaš, da se ti ne zdi, kot da se bo vsak čas prevagala na eno stran (čeprav to fizično sploh ni mogoče)?

   

  voscilnica-za-lepsi-dan-rozice-v-kotu-od-zgoraj-podpis

   

  • Pri izdelavi tele voščilnice, sem se kar malo namučila, da sem jo spravila v ravnovesje... Podobno postavitev sem videla nekje na spletu (žal se ne spomnim več kje) in mi je bila všeč ideja, da je glavni del voščilnice postavljen v desni zgornji kot...

   

  • Malo manj pa mi je bila všeč ideja, da je zaradi tega voščilnica precej neuravnovešena in se hoče na eno stran prevagati. Pa sem si rekla... Ah kaj pa je to zame... Bom že zgruntala kako jo spraviti v red... In sem jo :) Khmmmm vseeno pa mi je vzelo 2 uri časa, da se jo izdelala...

   

  voscilnica-za-lepsi-dan-rozice-v-kotu-detajl-podpis

   

  • Kar pa je kar malo veliko... Se strinjaš z menoj? Zato sem se odločila, da ti bom v današnji objavi razkrila 3 trike, kako lahko asimetrično voščilnico hitro narediš simetrično :)

   

  nasvet-na-blogu-voscilnica-za-lepsi-dan-9

   

   

  voscilnica-za-lepsi-dan-rozice-v-kotu-s-strani-podpis

   

  • Se ti zdijo zgornji 3 nasveti uporabni? Upam, da ja in da ti pridejo prav :) Za danes pa sem ti (tako kot vedno) pripravila tudi recept kako izdelati današnjo voščilnico, da si jo lahko izdelaš tudi sama doma :)

   

  voscilnica-za-lepsi-dan-rozice-v-kotu-recept

   

  voscilnica-za-lepsi-dan-rozice-v-kotu-od-zgoraj-podpis

   

  • Takolele... Upam, da ti je današnja voščilnica všeč, da ti nasveti pridejo prav in da tudi sama kmalu narediš kakšno podobno :) Za danes se poslavljam in ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

   

  podpis

   

   

  seznam-izdelkov-1

  Neenah bel papir (216 g/m2)

  Neenah bel papir (216 g/m2)

  Enobarvni papir v beli barvi, gramature 216 g/m2, velikosti 21,6 x 27,9 cm.

  Enobarvni papir - bel (250 g/m2)

  Enobarvni papir - bel (250 g/m2)

  Enobarvni papir v beli barvi, gramature 250 g/m2, velikosti A4.

  Enobarvni papir - zelen in mint (Sweet Aurora)

  Enobarvni papir - zelen in mint (Sweet Aurora)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Fantastičen pripomoček s katerim je odtiskovanje štampiljk mala malica tudi za tiste, ki niso najbolj vešči odtiskovanja :)

  Rezalne šablone - krogi (Inside & Out Stitched Circle)

  Rezalne šablone - krogi (Inside & Out Stitched Circle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom krogov s šivi, ki šiv naredijo tako na negativu kot na positivo izrezka. Velikosti v daljšem opisu.

  Električni Big Shot - bele barve

  Električni Big Shot - bele barve

  Rezalno embosirna naprava za uporabo skupaj z rezalnimi šablonami in embosirnimi srajčkami.

  Komplet mini Altenew blazinic - rumene (Summer Afternoon)

  Komplet mini Altenew blazinic - rumene (Summer Afternoon)

  Komplet 4 malih Altenew barvnih blazinic, ki so naravnost fantastične in dajo čudovite odtiske.

  Mala hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Mala hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna črna blazinica za odtiske, črne barve.

  Hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna črna blazinica za odtiske, črne barve.

  Prozorne štampiljke - Kar tako

  Prozorne štampiljke - Kar tako

  Nič ni lepšega kot videti slovenski napis na voščilnici kajne? S temi štampiljkami, bodo tvoje voščilnice še popolnejše :)

  Komplet tankih markerjev Zig Millennium - črni

  Komplet tankih markerjev Zig Millennium - črni

  Komplet petih tankih markerjev v črni barvi. Debeline konic so 0,2 mm, 0,25 mm, 0,35 mm, 0,45 mm in 0,65 mm. Obstojni in vodoodporni.

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  ATG držalo za obojestranski lepilni trak proizvajalca SCOTCH. Poleg pa dobiš še kar 2 obojestranska lepilna trakova širine 0,6 cm (1/4'') in dolžine 32,9 m (36 yd.).

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  Komplet dveh vložkov obojestranskih lepilnih trakov za ATG lepilno pištolo, širine 1/4'' (0,56 cm) in dolžine kar 33 m, torej skupno kar 66 m.

  Komplet lepilnih mišk

  Komplet lepilnih mišk

  Komplet 3 lepilnih mišk z obojestranskim lepilnim trakom dolžine 10 m.

  Tekoče lepilo (Scotch Quick-Dry Adhesive)

  Tekoče lepilo (Scotch Quick-Dry Adhesive)

  Lepilo, ki se zelo hitro posuši, 59 ml.

  Nastavek z zelo tankim ustjem za lepilo glossy accent

  Nastavek z zelo tankim ustjem za lepilo glossy accent

  Posebni nastavek z zelo tankim ustjem, za natančno nanašanje tekočega lepila (za velike plastenke).

 • Voščilnica ob rojstvu #5

  naslov-na-blogu-vrtiljak

   

  • Vse ki ste mamice, mi boste gotovo potrdile, da kakor je sam porod naporen (vsaj za večino od nas), so vse bolečine v trenutku pozabljene. V trenutku, ko prvič zagledamo malo bitjece in ga dobimo v naročje.
  • Vsakič, ko izdelujem voščilnice ob rojstvu podoživim ta občutek. Kaj pa vem, mogoče jih tudi zato tako z veseljem ustvarjam :) Današanja voščilnica je zelo preprosta za izdelavo in še veliko materiala ni potrebnega zanjo.

   

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-mavelu-iz-visine-podpis

   

  • Jaz sem živalice kar pobarvala z distress blazinicami in aplikatorjem. Lahko pa bi jih tudi izrezala iz barvnega papirja in samo zlepila skupaj :)

   

  • Na voščilnici bi lahko uporabila samo izrezke z živalicami in vrtiljakom, vendar mislim, da napis Čestitke doda tisto pikico na i in voščilnico naredi bolj bogato (čeprav je to CAS voščilnica). Se strinjaš z menoj?

   

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-mavelu-detajl-podpis

   

  • OČeprav mi tokrat verjetno ne bi bilo potrebno pisati recepta za izdelavo voščilnice, sem ga vseeno napisala :) No pa saj škoditi ne more, kajne?

   

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-recept

   

  • Ekola... tole je moja voščilnica za danes. In imam še super novico :) Zelo zelo kmalu bodo zopet na voljo štampijlke s slovenskimi napisi :) So že na carini in čakam, da nam jih sprostijo :) Jeeeej :)

   

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-mavelu-podpis

   

  • Takolele :) Čisto na koncu ti pošiljam še en veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! In ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

  podpis

   

   

  seznam-izdelkov-1

  Potiskan papir - modre pikice (Blue Snowflake)

  Potiskan papir - modre pikice (Blue Snowflake)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Enobarvni papir - siv in moder (Sweet Sky)

  Enobarvni papir - siv in moder (Sweet Sky)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Enobarvni papir - bel (200 g/m2)

  Enobarvni papir - bel (200 g/m2)

  Enobarvni papir v beli barvi, gramature 200 g/m2, velikosti A4.

  Neenah bel papir (216 g/m2)

  Neenah bel papir (216 g/m2)

  Enobarvni papir v beli barvi, gramature 216 g/m2, velikosti 21,6 x 27,9 cm.

  Distress marker - črn (Black soot)

  Distress marker - črn (Black soot)

  Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), črne barve.

  Distress blazinica - svetlo modra (Tumbled glass)

  Distress blazinica - svetlo modra (Tumbled glass)

  Distress blazinica v nežno modri barvi.

  Distress blazinica - rumena (Scattered Straw)

  Distress blazinica - rumena (Scattered Straw)

  Distress blazinica v oranžno rumeni barvi.

  Distress blazinica - siva (Pumice stone)

  Distress blazinica - siva (Pumice stone)

  Distress blazinica v sivo rjavi barvi.

  Distress blazinica - rjava (Vintage photo)

  Distress blazinica - rjava (Vintage photo)

  Distress blazinica v rjavi barvi.

  Mala hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Mala hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna črna blazinica za odtiske, črne barve.

  Hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna črna blazinica za odtiske, črne barve.

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Fantastičen pripomoček s katerim je odtiskovanje štampiljk mala malica tudi za tiste, ki niso najbolj vešči odtiskovanja :)

  Okrogel aplikator za senčenje brez pence

  Okrogel aplikator za senčenje brez pence

  Posebno okroglo držalo za senčenje z ježkom.

  Okrogla penca za aplikator (Blending foams)

  Okrogla penca za aplikator (Blending foams)

  Posebna okrogla penca za senčenje.

  Big Shot - sivo bele barve

  Big Shot - sivo bele barve

  Rezalno embosirna naprava, katera ti zelo olajša ustvarjanje.

  Električni Big Shot - bele barve

  Električni Big Shot - bele barve

  Rezalno embosirna naprava za uporabo skupaj z rezalnimi šablonami in embosirnimi srajčkami.

  Rezalne šablone - valoviti pravokotniki (Stitched Rectangle Scallop Frames)

  Rezalne šablone - valoviti pravokotniki (Stitched Rectangle Scallop Frames)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom valovitega pravokotnika okvirja s šivi. Velikosti v daljšem opisu.

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  Komplet dveh vložkov obojestranskih lepilnih trakov za ATG lepilno pištolo, širine 1/4'' (0,56 cm) in dolžine kar 33 m, torej skupno kar 66 m.

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  ATG držalo za obojestranski lepilni trak proizvajalca SCOTCH. Poleg pa dobiš še kar 2 obojestranska lepilna trakova širine 0,6 cm (1/4'') in dolžine 32,9 m (36 yd.).

  Tekoče lepilo (Scotch Quick-Dry Adhesive)

  Tekoče lepilo (Scotch Quick-Dry Adhesive)

  Lepilo, ki se zelo hitro posuši, 59 ml.

  Nastavek z zelo tankim ustjem za lepilo glossy accent

  Nastavek z zelo tankim ustjem za lepilo glossy accent

  Posebni nastavek z zelo tankim ustjem, za natančno nanašanje tekočega lepila (za velike plastenke).

 • Voščilnica hvala #4

  zahvalna-voscilnica-z-gobico-naslov

   

  • Beseda hvala... Tako majhna a tako močna... Si že kdaj bila v situaciji, ko si si neko stvar na vsak način želela in delala na tem, da jo dobiš. In kar ni in ni hotela "priti" h tebi. Ko pa si začela ceniti in biti hvaležna za stvari in osebe v tvojem življenju, pa je vse skupaj postalo tako lahkotno.

   

  • Si že slišala za rek, kdor z malim zadovoljen ni, velikega vreden ni. To je meni moja mami govorila prav vsak dan in je kar nisem razumela, kaj misli s tem. Kako naj bom zadovoljna z malenkostjo, ko pa imam tako velike cilje in sanje?

   

  zahvalna-voscilnica-z-gobico-s-strani-podpis

   

  • Potem pa sem se naučila, da šele ko postanemo hvaležni za tiste male, drobne, skoraj nevidne stvari... tiste, ki so nam praktično že samoumevne... Takrat pa "postanemo vredni" velikih stvari. In tudi naše želje se začnejo hitreje uresničevati.

   

  • Mislim, da se vam že kar nekaj časa nisem rekla hvala. Hvala, ker ste... Hvala, ker me spremljate... Hvala, ker mi pomagate živeti moje sanje... Hvala, ker ste del Mavelu družine :)

   

  zahvalna-voscilnica-z-gobico-podpis

   

  • Ob izdelavi današnje voščilnice sem še posebej uživala. Razloga sta dva. Prvi je ta, da sem se po dolgem času lotila barvanja in to celo "brezčrtnega" oz "no line" barvanja. Drugi pa zaradi sporočila, ki ga voščilnica nosi. Hvala, ker si.

   

  • Mislim, da bi morale biti zahvalne voščilnice večkrat del naših papirnatih mojstrovin... Zato... Te povabim, da ta teden narediš vsaj eno zahvalno voščilnico in jo odpošlješ svoji ustvarjalni prijateljici in ji s tem polepšaš dan.

   

  zahvalna-voscilnica-z-gobico-od-zgoraj-podpis

   

  • Če bi želela izdelati voščilnico, kot sem jo izdelala jaz, sem ti spodaj pripravila recept oz. navodila, kako jo lahko izdelaš :)

   

  zahvalna-voscilnica-z-gobico-recept

   

  • In ker je jutri valentinovo, mislim, da je ravno pravi čas, za takle izziv :) Kaj praviš si za to?

   

  zahvalna-voscilnica-z-gobico-s-strani-1-podpis

   

  • Želim ti veselo ustvarjanje in čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

  podpis

   

   

  seznam-izdelkov-1

  Bristol papir (gladek)

  Bristol papir (gladek)

  Posebni Bristol papir, ki je namenjen tako suhi kot tudi mokri uporabi, 20 kos, velikosti 22,9 x 30,5 cm in gramature 270 g/m2.

  Akvarelni papir (cold press)

  Akvarelni papir (cold press)

  Bel akvarelni papir velikosti 27,9 x 38,1 cm, 300 g, 12 kos.

  Tim Holtz akvarelni papir - mali

  Tim Holtz akvarelni papir - mali

  Komplet 20 belih akvarelnih listov velikosti 10,8 x 14 cm.

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Fantastičen pripomoček s katerim je odtiskovanje štampiljk mala malica tudi za tiste, ki niso najbolj vešči odtiskovanja :)

  Prozorne štampiljke - škrati (You Gnome Me)

  Prozorne štampiljke - škrati (You Gnome Me)

  Komplet prozornih štampiljk s škrati.

  Prozorna štampiljka - Hvala

  Prozorna štampiljka - Hvala

  Nič ni lepšega kot videti slovenski napis na voščilnici kajne? S temi štampiljkami, bodo tvoje voščilnice še popolnejše :)

  Prozorne štampiljke - Zate

  Prozorne štampiljke - Zate

  Nič ni lepšega kot videti slovenski napis na voščilnici kajne? S temi štampiljkami, bodo tvoje voščilnice še popolnejše :)

  Distress marker - siv (Pumice stone)

  Distress marker - siv (Pumice stone)

  Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), sive barve.

  Distress marker - svetlo moder (Tumbled glass)

  Distress marker - svetlo moder (Tumbled glass)

  Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), svetlo modre barve.

  Distress marker - oranžen (Abandoned Coral)

  Distress marker - oranžen (Abandoned Coral)

  Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), oranžne barve.

  Distress marker - zelen (Twisted Citron)

  Distress marker - zelen (Twisted Citron)

  Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), zelene barve.

  Distress marker - zelen (Mowed Lawn)

  Distress marker - zelen (Mowed Lawn)

  Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), zelene barve.

  Distress blazinica - svetlo rjava (Antique linen)

  Distress blazinica - svetlo rjava (Antique linen)

  Distress blazinica v svetlo rjavi barvi.

  Hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna črna blazinica za odtiske, črne barve.

  Mala hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Mala hibridna barvna blazinica MFT - črna (Extreme black)

  Hibridna črna blazinica za odtiske, črne barve.

  Enobarvni papir z bleščicami - zlat

  Enobarvni papir z bleščicami - zlat

  Enobarvni papir z bleščicami v zlati barvi, gramaturo 220 g/m2 in velikostjo 30,5 x 30,5 cm.

  Enobarvni papir z bleščicami - zlat

  Enobarvni papir z bleščicami - zlat

  Enobarvni papir z bleščicami v zlati barvi, gramaturo 200 g/m2 in velikostjo 30,5 x 30,5 cm.

  Potiskan papir - rdeče pikice (Red Heart)

  Potiskan papir - rdeče pikice (Red Heart)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Električni Big Shot - bele barve

  Električni Big Shot - bele barve

  Rezalno embosirna naprava za uporabo skupaj z rezalnimi šablonami in embosirnimi srajčkami.

  Big Shot - sivo bele barve

  Big Shot - sivo bele barve

  Rezalno embosirna naprava, katera ti zelo olajša ustvarjanje.

  Magnetna plošča za rezalne šablone in napravo Big shot

  Magnetna plošča za rezalne šablone in napravo Big shot

  Magnetna plošča za napravo Big shot.

  Fiskars rezalnik papirja - manjši

  Fiskars rezalnik papirja - manjši

  Naprava za rezanje papirja in delanje utorov proizvajalca Fiskars.

  Fiskars rezalnik papirja - velik

  Fiskars rezalnik papirja - velik

  Naprava za rezanje papirja in delanje utorov proizvajalca Fiskars.

  Rezalne šablone - valovit pravokotnik s šivi (Stitched Mini Scallop Rectangle)

  Rezalne šablone - valovit pravokotnik s šivi (Stitched Mini Scallop Rectangle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom valovitih pravokotnikov s šivi. Velikosti v daljšem opisu.

  Rezalne šablone - pravokotniki (Inside & Out Stitched Rectangle)

  Rezalne šablone - pravokotniki (Inside & Out Stitched Rectangle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom pravokotnika, ki šiv naredijo tako na negativu kot na positivo izrezka. Velikosti v daljšem opisu.

  Scor tape- 1/4

  Scor tape- 1/4

  Močan obojestranski lepilni trak debeline 0,635 cm (1/4'') in dolžine cca. 25 m.

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  ATG držalo za obojestranski lepilni trak proizvajalca SCOTCH. Poleg pa dobiš še kar 2 obojestranska lepilna trakova širine 0,6 cm (1/4'') in dolžine 32,9 m (36 yd.).

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  Komplet dveh vložkov obojestranskih lepilnih trakov za ATG lepilno pištolo, širine 1/4'' (0,56 cm) in dolžine kar 33 m, torej skupno kar 66 m.

 • Voščilnica za rojstni dan #9

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-naslov

   

  • Pisani kolački v pravljičnih barvah... Ko se ti že ob pogledu nanje zasvetijo učke in se ti razvije čaroben okus, kot bi se dejansko topili v ustih... Mmmmm ko bi jih vsaj sedaj imela pri roki...

   

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-pikice-podpis

   

  • Se tole sliši kaj znano? Ko sem izdelovala voščilnici, ki ti ju bom pokazala danes, sem imela v mislih točne te stavke... Kako narediti kolačke tako slastne, da bi jih kar pojedel (pa čeprav so iz papirja :)

   

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-od-zgoraj-podpis

   

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-nasvet

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-obe-podpis

   

  • Izdelava te voščilnice je tako zelo preprosta in ker moraš tortice izrezati večkrat, lahko narediš cel kupček voščilnic, kjer pa je vsaka različna... Odlična ideja, kajne?

   

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-recept

   

  • Jaz sem tokrat izdelala dve zelo podobni voščilnici, kjer pa sem se malce poigrala s pikicami, saj so barvne kombinacije praktično enake. En kolaček ima pikice, drugi ga nima, pri eni voščilnici sem uporabila večje pikice, pri drugi manjše. In če dobro pogledaš, sem se poigrala tudi s papirjem z bleščicami :)

   

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-obe-od-zgoraj-podpis

   

  • Ufffff koliko zabave je bilo pri izdelovanju :) No pa saj tudi mora biti, saj je voščilnica narejena za rojstni dan :) Kako bi pa izgledalo, če bi jo izdelovala z žalostjo v očeh :)

   

  • Kaj praviš? So vredne greha? Uuuuuuu pa še to... Šablonica za kolaček je v bistvu oblikovana za noč čarovnic, in če pogledaš slikico čisto spodaj boš ugotovila, da je polna enih strašnih dodatkov... Z malce domišljije pa sem jo spremenila v čarobno, ki bi jo bil vesel vsak samorog :)

   

  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-podpis

   

  • Upam, da sta ti današnji voščilnici všeč in da boš tudi sama poskusila kakšno izdelati iz kakšne šablonice, ki je v prvi vrsti mišljena kot nekaj drugega. Ko pa ji dodaš svojo domišljijo pa postane nekaj čisto drugega :)

   

  • Takolele... Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo!

  podpis

   

   

  seznam-izdelkov-1

  Neenah bel papir (216 g/m2)

  Neenah bel papir (216 g/m2)

  Enobarvni papir v beli barvi, gramature 216 g/m2, velikosti 21,6 x 27,9 cm.

  Potiskan papir - violične pikice (Tiny Violet)

  Potiskan papir - violične pikice (Tiny Violet)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Potiskan papir - modre pikice (Blue Snowflake)

  Potiskan papir - modre pikice (Blue Snowflake)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Potiskan papir - mint pikice (Antarctic Green)

  Potiskan papir - mint pikice (Antarctic Green)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Potiskan papir - sive pikice (Cloudy Gray)

  Potiskan papir - sive pikice (Cloudy Gray)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Enobarvni papir - zelen in mint (Sweet Aurora)

  Enobarvni papir - zelen in mint (Sweet Aurora)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Enobarvni papir - siv in moder (Sweet Sky)

  Enobarvni papir - siv in moder (Sweet Sky)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Enobarvni papir - violičen in roza (Sweet Unicorn)

  Enobarvni papir - violičen in roza (Sweet Unicorn)

  Obojestransko potiskan papir velikosti 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12''), 190 g/m2.

  Enobarvni papir z bleščicami - srebrn

  Enobarvni papir z bleščicami - srebrn

  Enobarvni papir z bleščicami v srebrni barvi, gramaturo 200 g/m2 in velikostjo 30,5 x 30,5 cm.

  Prozorne štampiljke - Rojstni dan

  Prozorne štampiljke - Rojstni dan

  Nič ni lepšega kot videti slovenski napis na voščilnici kajne? S temi štampiljkami, bodo tvoje voščilnice še popolnejše :)

  Komplet mini hibridnih blazinic - set 6

  Komplet mini hibridnih blazinic - set 6

  Komplet 4 mini hibridnih blazinic, velikosti 2,5 x 2,5 cm.

  Rezalne šablone - krogi (Stitched Eyelet Circle)

  Rezalne šablone - krogi (Stitched Eyelet Circle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom krogov s šivi in pikicami. Velikosti v daljšem opisu.

  Rezalne šablone - valovit krog s šivi (Stitched Mini Scallop Circle)

  Rezalne šablone - valovit krog s šivi (Stitched Mini Scallop Circle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom valovitih krogov s šivi. Velikosti v daljšem opisu.

  Rezalne šablone - krogi (Inside & Out Stitched Circle)

  Rezalne šablone - krogi (Inside & Out Stitched Circle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom krogov s šivi, ki šiv naredijo tako na negativu kot na positivo izrezka. Velikosti v daljšem opisu.

  Rezalne šablone - valovit pravokotnik s šivi (Stitched Mini Scallop Rectangle)

  Rezalne šablone - valovit pravokotnik s šivi (Stitched Mini Scallop Rectangle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom valovitih pravokotnikov s šivi. Velikosti v daljšem opisu.

  Rezalne šablone - pravokotniki (Inside & Out Stitched Rectangle)

  Rezalne šablone - pravokotniki (Inside & Out Stitched Rectangle)

  Komplet tankih rezalnih šablon z motivom pravokotnika, ki šiv naredijo tako na negativu kot na positivo izrezka. Velikosti v daljšem opisu.

  Električni Big Shot - bele barve

  Električni Big Shot - bele barve

  Rezalno embosirna naprava za uporabo skupaj z rezalnimi šablonami in embosirnimi srajčkami.

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

  Fantastičen pripomoček s katerim je odtiskovanje štampiljk mala malica tudi za tiste, ki niso najbolj vešči odtiskovanja :)

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  ATG obojestranski lepilni trak za ATG lepilno pištolo

  Komplet dveh vložkov obojestranskih lepilnih trakov za ATG lepilno pištolo, širine 1/4'' (0,56 cm) in dolžine kar 33 m, torej skupno kar 66 m.

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  Lepilna naprava ATG (Advance tape Glider)

  ATG držalo za obojestranski lepilni trak proizvajalca SCOTCH. Poleg pa dobiš še kar 2 obojestranska lepilna trakova širine 0,6 cm (1/4'') in dolžine 32,9 m (36 yd.).

  Tekoče lepilo (Scotch Quick-Dry Adhesive)

  Tekoče lepilo (Scotch Quick-Dry Adhesive)

  Lepilo, ki se zelo hitro posuši, 59 ml.

  Samolepilni penasti trak

  Samolepilni penasti trak

  Samolepilna penca v obliku traku, širine 13 mm in dolžine 3,8 m.

  Velik samolepilni penasti trak

  Velik samolepilni penasti trak

  Samolepilna penca v obliku traku proizvajalca Scotch, širine 1,9 mm in dolžine kar 34,7 m.

  Pinceta črne barve iz kirurškega jekla

  Pinceta črne barve iz kirurškega jekla

  Pinceta dolžine 12 cm iz kirurškega jekla, črne barve.

Izdelki 1 do 5 od skupaj 583

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 117

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom