Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Delavnica Tresočke - dan #1

naslov-na-blogu-dan-1

  • Živjo... Ker že zeloooo dolgo ni bilo nobene prave delavnice sem ta vikend zelo zavihala rokave in ti pravila prav posebno delavnico imenovano tresočke. Če s tem izrazom še nisi seznanjena, so to v bistvu "shaker" voščilnice, ki jih je Tina lepo prevedla v slovenščino in se jih je izraz tresočke zelo prijel. Naslednja dva tedna se bomo skupaj družili v okviru te super delavnice, v kateri ti želim predstaviti kaj sploh so tresočke in različne načine njihove izdelave.

 

  • Za prvi dan se seveda spodobi, da je namenjen uvodu :) Tresočke so vsak dan bolj in bolj popularne v svetu izdelovanja voščilnic, lahko pa jih seveda uporabiš tudi kako drugače :)

dnevnik-tresocka-dan-1

 

  • Za izdelavo tresočk ne potrebuješ ničesar novega, kar ne bi že imela v svoji ustvarjalni zbirki. Spodaj sem ti pripravila kratek seznam pripomočkov, ki ti bodo prišli zelo prav pri njihovi izdelavi.

pripomocki-za-izdelavo-tresock

 

  • Pa ne bo "zgubljala" besed s pisanjem, ampak te raje kar povabim h ogledu spodnjega videa, kjer ti bom pripomočke in samo izdelavo tresočk predstavila v sliki in besedi :) Mislim, da je veliko bolj pregledno in razločno kot če bi o tem samo pisala :)

 

 

  • V video sem ti predstavila čisto osnovno izdelavo tresočke :) In seveda tudi, en vzorček voščilnice :) Brez njega seveda ne gre :)

 

bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-tresocka-1-podpis

 

  • V spletno trgovino smo dodali res veliko polnil za same tresočke in si jih lahko ogledaš s klikom na spodnji gumb :)

 

banner-za-polnila-za-tresocke

 

  • Tako za danes je o tresočkah so vse :) Jaz upam, da si izvedela kaj novega in zanimivega, več o njih pa seveda v prihodnjih dneh oz. tednih :) Se vidimo upsi beremo zopet jutri, do takrat pa se imej megastično :) Pozdravček,

 

podpis

pripomocki-za-izdelavo-voscilniceProsim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom