Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Natečaj

NATEČAJ ZA NAJ ROČNO IZDELAN IZDELEK

 

 • V okviru praznovanja našega drugega rojstnega dneva je ena izmed dobrotic tudi ta, da bomo izbirali naj ročno izdelan izdelek. Svoj izdelek lahko prijaviš tako, da vneseš povezavo, kjer imaš objavljeno sliko na našo stran s pomočjo modrega gumba Inlinkz, ki ga najdeš čisto spodaj.

 

Kako bomo izbrali zmagovalca?

 • Zbirali bomo glasove in tisti izdelek, ki izbere največ glasov bo prejel praktično nagrado v vrednosti 50 eur, v kateri se skrivajo pripomočki za ustvarjanje. Vsak lahko glasuje za največ tri izdelke (ne velja za svoj izdelek). Glasovanje se začne 16.7.2014, do takrat pa lahko svoj izdelek prijaviš na glasovanje.

 

Kako lahko sodelujem?

 

 • Izdelaj izdelek s pomočjo vsaj dveh pripomočkov ali materialov iz naše spletne trgovinice. Temo si lahko izbereš sama. Nato izdelek objavi na blogu, FB-ju, mojem albumu oz. nekje na internetu in poleg pripiši katere izdelke si uporabila in dodaj povezavo do te objave in do naše trgovine, da bodo lahko obiskovalci vedeli, kje morajo glasovati za tvoj izdelek. Tokrat lahko prijaviš samo en izdelek in ta ne sme sodelovati v nobenem drugem izzivu. Izdelek lahko prijaviš s klikom na modri Inlinkz gumbek s pomočjo katerega dodaš sliko (oz. link do slike) v to fotogalerijo. Časa za prijavo izdelka imaš do 15.7.2014.

 

Kako do več glasov?

 • Za tvoj izdelek lahko glasuje kdorkoli, tako da več prijateljem kot sporočiš naj glasujejo zate, več glasov lahko prejme tvoj izdelek, tako da lahko to objavo veselo deliš z ostalimi na svojem blogu, facebooku,... Glasovanje se začne 16.7.2014 in traja do 23.7.2014.

 

Kdaj bo razglašen zmagovalec?

 • Zmagovalca bom razglasila 24.7.2014, tako da se ne pozabi ta dan oglasiti na našem blogu in preveriti:)

 

 • Tako sedaj pa veselo na delo in se že veselim vseh čudovitih izdelkov, ki jih bom(o) lahko občudovala(i) :)

 

 • Preveri pa tudi ostale dobrotice, ki sem ti jih pripravila ob našem praznovanju :) Pa kar brez skrbi, te dobrotice ne redijo, tako da si jih lahko brez slabe vesti privoščiš :)

 

banner-dobrotice-rojstni-dan

 

 

3 misli na “Natečaj”

 • vida

  zelo lepi izdelki

 • Marina

  Ooooo Klara čestitke tudi tebi :) Upam, da ste imeli lepo praznovanje :)

 • Klara

  Draga Marina, tvoji trgovinici in vsej ekipi, ki trdo dela zato, da smo vsi srečni, želim še veliko poslovnih uspehov. Super dobrote si pripravila in tudi tebi hvala za vse.
  Moram pa povedati, da je tudi zame danes poseben dan. Pred 17 leti sem namreč prvič postala mama. Zato tudi pri nas praznujemo. :-)


Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom