Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Tanja predstavlja #2

simona-predstavlja-naslov-2

  • Lepo pozdravljeni! Danes sem z vami Tanja in vas vabim k predstavitvi voščilnice.

 

  • Za osnovo voščilnice sem izrezala bel in malo manjši rdeč krog z valovitim robom, nato sem rdečega po robovih senčila z distress blazinico, ju zlepila in na sredini prepognila, da je nastala samostoječa polokrogla osnova voščilnice.

 

okrogla-voscilnica-tanja-mavelu-mimosa

 

  • Izrezala sem še manjši bel krog te vrste šablone in nanjo odtisnila štampiljko Bildmalarna z blazinico. Pobarvala sem z rdečim distress inkom ter copicsi. Nato sem to sliko nalepila na sprednjo stran osnove voščilnice. Izrez zelenja s cvetjem sem pobarvala z zelenim distress inkom, cvetje na izrezu pa rdečim. Zalepila sem ga na lice voščilnice tako, da večji del sega čez osnovo.

 

  • Tudi rdeče rožice, ki sem jim v sredino dodala bele polperlice so v osnovi bele barve, pobarvala sem jih z istim inkom ter jih dodala na voščilnico. Izrezala sem notno črtovje z violinskim ključem in ga zalepila na hrbtno stran lica voščilnice tako, da ga večji del kuka iz ozadja.

 

okrogla-voscilnica-tanja-mavelu-mimosa-1

 

  • Dodala sem še dekorativne rdeče jagode, rdeč izrez srčka, ki sem ga senčila po zunanjem robu z distress blazinico. Mašnica pod srčkom je iz kompleta dveh metuljev. Z belim pisalom sem dodala še lesk na srce in bele pikice za obrobo osnove. Na hrbtna krilca deklice sem nanesla glossy ter čez posula prozorne bleščice. Odvečne sem z voščilnice preprosto stresla.

 

  • Upam, da vam je tako sestavljena voščilnica všeč in da vas je spodbudila k ustvarjanju :)

pripomocki-za-izdelavo-voscilniceProsim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom