Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Distress marker - oranžen (Abandoned Coral)

Več pogledov

  • Distress marker - oranžen (Abandoned Coral)

Distress marker - oranžen (Abandoned Coral)

Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), oranžne barve.

Šifra izdelka: TDM43423
Proizvajalec: Ranger
3,87 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Ti je všeč akvarelno pobarvan videz odtiskov? S pomočjo Distress markerjev, čopiča in vode lahko tak videz dosežeš tudi ti :) Uporaba markerja je čisto enostavna in ker je na vodni osnovi z njim dosežeš čudovit akvarelni videz.

Sam marker ima dve konici, eno tanko za pisanje in drugo v obliki čopiča za barvanje. Marker lahko uporabljaš ali v kombinaciji z vodo ali pa samostojno. Moraš pa biti pozorna na to, da tako kot ostali Distress izdelki tudi Distress markerji reagirajo z vodo (tudi ko so že suhi). Distress markerji so brezkislinski, nestrupeni markerji na vodni osnovi, ki ne zbledijo.

 

Navodila za uporabo

Z markerjem pobarvaj del odtiska in nato takoj zabriši meje z H2O (vodnim) čopičem. Za lep prehod barve oz. ustvarjanje senc je najboljše, da z markerjem pobarvaš samo delček in na ostali del barvo preneseš s pomočjo H2O čopiča. Počakaj da se posuši, lahko pa si pomagaš tudi z grelno napravo. In nato lahko naneseš dodatno plast, da bo barva še bolj intenzivna.

Lahko pa marker naneseš na podlago ali akrilno ploščico in barvilo pobereš kar s H2O čopičem (podoben princip kot barvanje z Distress blazinicami).

 

Nasvet #1

Če se ti slučajno konica v obliki čopiča poškoduje, jo lahko čisto enostavno zamenjaš oz. obrneš. Odstrani staro konico, jo obrni in postavi nazaj na svoje mesto :)

Nasvet #2

Z Distress markerjem si lahko izdelaš tudi ozadje. Z različnimi (ali pa samo enim) markerji naredi recimo črte na akvarelni papir in nato s H2O (vodnim) čopičem zabriši prehode med različnimi barvami. Tudi če boš uporabila čisto različni sosednji barvi, bodo vseeno lepo prehajale, saj s H2O čopičem ne samo da zabrišeš meje, ampak tudi ustvariš prehod barv.

Nasvet #3

Za barvanje s H2O (vodnim) čopičem vedno uporabljaj akvarelni papir, ker se najlepše obnaša ob stiku z vodo.

Nasvet #4

Ker je barvilo razporejeno skozi celotni Distress marker, je zelo pomembno, da ga shranjuješ vodoravno, tako da bo barvilo razporejeno po celotnem markerju. Če pa veš, da boš marker uporabljala samo za barvanje oz. tisti del s konico v obliki čopiča, pa ga lahko shranjuješ tudi pokončno (tako da je konica v obliki čopiča navzdol). Na tak način boš dosegla, da bo vse barvilo v konici, ki jo dejansko uporabljaš.

 

OPOZORILO! Distress markerje shranjuj vodoravno!

 

Če ti zgoraj povedano še ni dovolj, pa si poglej video spodaj, ki ga je pripravil Tim Holtz, super nadarjeni ustvarjalec in "izumitelj" distress markerjev. Video je v angleščini ampak je super nazorno prikazano.

 

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom