Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Komplet vložnih listov za kuharsko knjigo

Več pogledov

  • Komplet vložnih listov za kuharsko knjigo

Komplet vložnih listov za kuharsko knjigo

25 čudovitih obojestransko potiskanih listov, za kuharsko knjigo, 150 g, velikosti 16,5 x 22,2 cm (6,5 x 8,75'').

Šifra izdelka: KUH
Proizvajalec: Mavelu
1,97 €
Ni na zalogi
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Kuharska knjiga oz. kuharski zvezek je odlična ideja za darilo, pa naj bo to za rojstni dan, novo leto, ali pa kar tako :) In če je knjigico izdelaš sama, je darilo še toliko lepše in ga bo prejemnica (no ali pa prejemnik) še veliko bolj vesel :) Komplet vložnih listov vsebuje kar 25 debelejših listov, ki celotno knjigico naredijo še bolj kakovostno in ji dodajo dodatno vrednost. In kar je najboljše je to, da so oblikovani malce drugače kot običajni kuharski listi in to, da ko pišeš na njih, se recept ne vidi skozi na drugo stran, saj so listi kar 150 g :)

Strani niso simetrične, saj imaš na eni strani prostor za spiralno vezavo. Tako da tudi ko boš svojo knjigico luknjala in vezala, si lahko brez skrbi, da bi preluknjala skozi besedilo ali črte :) Samo pozorna bodi, da jih preluknjaš na pravi strani :)

Nasvet za izdelavo

Priporočam ti, da narediš najprej obe platnici, ki ju lahko oblečeš v čudovite potiskane papirje s pomočjo močnega obojestranskega lepila (scor tape ali pa elizabeth crafts). Ko imaš platnice do konca oblikovane, jih preluknjaš in enako vložne kuharske liste in potem spiralno zvežeš. Za spiralno vezavo ti priporočam uporabo naprave Bind-it-all.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom