Si želiš ustvarjati in postati del čudovitega USTVARJALNEGA SVETA? Ali pa si že del njega in si želiš novih svežih idej in izdelkov?

Imam super novico zate=) V ponedeljek, 9.7.2012 se bo odprla nova spletna trgovina z materialom za ustvarjanje.

Vpiši se v naše e-novičke, preko katerih boš med prvimi zvedel/a točno uro odprtja spletne trgovine Mavelu.com.


Ampak to še ni vse...

Z vpisom na naše e-novičke ti bom na e-mail poslala e-knjigo Vodič po svetu papirčkanja, kjer najdeš kar 43 nasvetov, poleg tega pa je to tudi prvi takšen vodič v slovenskem jeziku. In pa še eno presenečenje imam zate. Če mi zaupaš tvoj e-mail, ti bom na dan odprtja spletne trgovine Mavelu.com poslala posebno promo kodo=)

slika e-knjigice

Kam naj ti pošljemo tvoj izvod brezplačne e-knjige?
(npr. Marina)
(npr. marina.priimek@gmail.com)

Prav gotovo te zanima kaj vse najdeš v tej brezplačni e-knjigi?

Kako začeti ustvarjati s papirjem?
Koliko in kakšen materialar potrebuješ (celo goro ali zadostuje že nekaj osnovnih pripomočkov)
Kakšne vrste papirja poznamo?
Kako pobarvati odtiske, da bodo izgledali kot da jih je pobarvar slikar?
Kako enostavno odrezati čisto ravno črto?
Kako izrezati papir v čudovite oblike kot pravi profesionalec?
Kaj vse lahko izdeluješ iz papirja?
Katere blazinice uporabiti na katerih štempiljkah?
Kako vzdrževati štempiljke, da bodo vedno dajale perfektne odtiske?

... in številne ostale praktične trike in nasvete za papirčkanje.


Pa še veliko več ...

Hkrati pa te bomo vpisali na prejemanje naših občasnih e-novičk, ki so prav tako popolnoma brezplačne. V njih ti bom razkrivala trike in nasvete za ustvarjanje, eksluzivno ti bom predstavila postopke v sliki in besedi za različne projekte, prav tako pa te bom seznanjala z novostmi, ki se bodo pojavile na tržišču. Kaj pa če e-novičk ne želiš več prejemati? Čisto enostavno se z enim samim klikom od njih odjaviš in ne bomo ti jih več pošiljali.


Mavelu.com (v nadaljnjem besedilu ponudnik) se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novičk, na naši spletni strani www.mavelu.com.