Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Zelo drobne kroglice - srebrne

Več pogledov

  • Zelo drobne kroglice - srebrne
  • Zelo drobne kroglice - srebrne
  • Zelo drobne kroglice - srebrne

Zelo drobne kroglice - srebrne

Zelo drobne perlice brez luknjice, srebrne barve, premera 1 - 1,5 mm.

Šifra izdelka: MRMJ-J001-F29
Proizvajalec: Mavelu
1,27 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Te drobne kroglice so super dodatek pri voščilnicah, mini albumih scrapbooking straneh in pri izdelovanju nakita. Preprosto najprej željeno površino namaži z lepilom glossy accent ali po epoxy smoli (Lisa Pavelka ali Mod podge), nanj posuj perlice in pusti, da se posušijo. Tako doš dobila tisti super dodatni efekt=) Preprosto, čudovito in povsem nepredvidljivo=)

Če jih boš uporabljala pri izdelavi nakita, pa ti svetujem, da v medaljonček ali osnovo za uhančke ali prstanke naneseš epoxy smolo (Lisa Pavelka ali Mod Podge), in posuješ, da dobiš željeni vzorček. Lahko uporabiš več različnih barv, ali pa jih celo potreseš v več različnih plasteh. Počakaš, da se posuši in nakit je gotov :)

Lahko pa jih tudi nasuješ v mini stekleničko in si tako narediš obesek za verižico. Po želji lahko mini stekleničko napolniš čisto do vrha z različnimi barvami, ali pa uporabiš samo to barvo. Na zamašek iz plute dodaj še kaveljček, čezenj pretaki vrvico ali ketnico in že imaš čudovito ogrlico. Lahko pa z kroglicami zapolniš samo del mini stekleničke.

Lahko pa z njihovo pomočjo dekoriraš tudi nohte in tako dobiš kaviar manikiro=) Preprosto jih posuj po svežem nanosu laka za nohte (malo debelejši nanos), počakaj da se posuši in nato nežno premaži še z zaščitnim lakom za nohte=)

Ker so bleščice pakirane v lušno škatlico v obliki zvezdice, pa lahko na koncu uporabiš tudi njo :) Tako da nimaš čisto nič odpadnega materiala :)

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom