Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Barva Chalky Finish - modra

Več pogledov

  • Barva Chalky Finish - modra
  • Barva Chalky Finish - modra

Barva Chalky Finish - modra

Enkratna pastelna barva z mat "sijajem", modre barve, 118 ml.

Šifra izdelka: 38867390
Proizvajalec: Rayher hobby
5,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Obožuješ Vintage in Shabby Chic stil? S pomočjo teh enkratnih Chalky Finish barv ga lahko dosežeš brez posebnega truda. In za tisto pravo pikico na i, se posušijo v mat, kar jih naredi še bolj vintage in shabby :) Samo barvo lahko uporabljaš na najrazličnejših materialih od papirja, lesa, keramike, platna, blaga, plastike do kovine in gline.

Navodila za uporabo:

Izdelek, ki ga želiš pobarvati (npr škatlo) naprej dobro očisti in obrusi (v primeru lesa). Nato pa s čopičem enostavno nanesi barvo Chalky Finish v tanki plasti in počakaj, da se posuši. Nato čez nanesi še eno plast in tvoj izdelek je pobarvan in je lepe mat barve. Po uporabi čopiče vedno dobro speri pod tekočo vodo, lahko pa uporabiš tudi čistilo za čopiče.

Nasvet #1:

Najboljše je, če svoj izdelek (npr. škatlo) prej premažeš s tanko plastjo Gessa, ki naredi zaščitno plast in na tak način prepreči, da bi se sama barva preveč vpijala v material. Na tak način porabiš veliko manj barve kot bi jo sicer.

Nasvet #2:

Če želiš enostavno narejen Vitange videz je najboljše, da za vsako plast uporabiš drugo barvo. Najprej normalno pobarvaš prvo plast, počakaš, da se posuši in nato z zelo suhim čopičem (lahko je tudi že precej obrabljen in trd) zelo malo barve v eni smeri naneseš na prvo plast, tako da se bodo poznale črte.

Nasvet #3:

Vintage videz lahko dosežeš tudi z brušenjem. Ko sta obe plasti barve lepo suhi (za še boljši efekt uporabi dve različni barvi, ki pa se med seboj lepo ujemata), enostavno po njih potegni z brusnim papirjem. Najboljše je uporabi bolj grobi brusni papir.

Nasvet #4:

Da bo barva kar se da obstojna, jo čisto na koncu (ko je že suha) še zaščiti s posebnim lakom za zaščito Chalky Finish.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom