Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Sprej z bleščicami (dvobarvni) - roza (Wild Honeysuckle Coral)

Več pogledov

  • Sprej z bleščicami (dvobarvni) - roza (Wild Honeysuckle Coral)
  • Sprej z bleščicami (dvobarvni) - roza (Wild Honeysuckle Coral)

Sprej z bleščicami (dvobarvni) - roza (Wild Honeysuckle Coral)

Čudovit sprej v roza barvi, 59 ml.

Šifra izdelka: 818495011766
Proizvajalec: Lindy's Stamp Gang
5,99 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Si tudi ti ljubiteljica tistih čisto drobnih in nežnih bleščic, ki dajo tvojemu izdelku tisti pravi lesket? S počjo tega posebnega dvobarvnega spreja Lindy's Stamp Gang jih lahko sedaj svojemu izdelku dodaš hitro in enostavno. Samo poškropiš po porvšini in vse skupaj se že lepo blešči. Ker pa je sprej obarvan, ti pobarva tudi površino, kar ti da še dodatno piko na i. Poleg tega pa sta samo barvilo v spreju in pa bleščice drugačne barve, s pomočjo česar na koncu dobiš učinek marmorja. Uf kako kul je to?

Lahko pa tekočino iz spreja Lindy's Stamp Gang nanašaš še na dva druga načina. V obeh primerih odviješ pokrovček z razpršilko in v enem primeru tekočino naneseš kar direktno na površino s pomočjo cevke, ki jo ima razpršilka. Drugi način način pa je s pomočjo čopiča. Tako da si lahko ali pobarvaš kar celo površino ali pa le delček nje. Lahko pa z njo pobarvaš tudi odtisek v akvarelni tehniki :)

Ko se sprej posuši je obstojen.

Pred prvo uporabo pa moraš v plastenko najprej do polovicenaliti toplo vodo, dobro premešati (npr. z zadnjo stranjo čopiča) in pustiti 10 min, da se pigment prepoji in lepo zmeša z vodo. Po 10 minutah v plastenko do oznake naliješ toplo vodo in lahko ga začneš uporabljati. Nato pa pred vsako uporabo sprej samo pretreseš in je že pripravljen na uporabo :)

Nasvet: Ko pred prvo uporabo odstraniš razpršilko preveri, da v cevki ni prahca. V primeru, da je v cevki prahec, odstrani cevko in iz nje izpihaj prahec.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom