Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Tekoče perle Glow Drops - modre (Blue Crush)

Več pogledov

  • Tekoče perle Glow Drops - modre (Blue Crush)

Tekoče perle Glow Drops - modre (Blue Crush)

Gosta tekoča barva v plastenki z ozkim vratom, modre, ki se svetijo v temi, 30 ml.

Šifra izdelka: 745N
Proizvajalec: Tonic studios
3,97 €
Ni na zalogi
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Se ti zdijo samolepilne polperle nerodne za uporabo, ali enostavno prevelike ali premajhne? Ali pa ne najdeš prave barve? Konec težav. Uporabi Nuvo tekoče perle, ki dajo videz pravih perl, poleg tega pa jih najdeš v neštetih barvah. Plastenka se končuje z ozko cevko, skozi katero nanašaš sijočo barvo z bleščicami v obliki pikic ali pa z njo napišeš celo besedilo. Na papirju se sušijo do 24 ur, zelo odvisno od tega kako debelo jih naneseš. In kaj je pri njih najboljše? Če jih pustiš nekaj časa na svetlobi, se potem svetijo v temi :) Noro dober efekt! Se strinjaš z menoj?

Nasvet #1: Če želiš narediti res lepo kapljico oz polperlico, potem ti bo naslednji nasvet v veliko pomoč. Vrat plastenka imej nekaj mm nad papirjem, ko začneš iz njega spuščati barvo in pusti, da barva lepo pade na površino papirja. Po nekaj sekundah boš dobila lepo oblikovano kapljico, ki bo ohranila svojo obliko ko se posuši.

Nasvet #2: Kapljice pa si lahko izdelaš tudi na zalogo in jih potem s tekočim lepilom samo prilepiš na voščilnico in ti tako ni potrebno čakati, da se posuši. Kako? Čisto enostavno. Preprosto jih naneseš na plastično folijo in pustiš, da se posušijo :) In ko so enkrat suhe, jih samo enostavno odlepiš iz plasitčne folije in prilepiš na voščilnico.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom