Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Polnilo za tresočke (mešano) - Azteško zlato

Več pogledov

  • Polnilo za tresočke (mešano) - Azteško zlato

Polnilo za tresočke (mešano) - Azteško zlato

Polnilo za tresočke je pakirano v ZIP vrečko, tako da jo lahko uporabi zapreš. Količina je 1,5 jedilne žlice.

Šifra izdelka: MASK-012
Proizvajalec: Mavelu
2,47 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Tresočke oz- "shaker" voščilnice so v svetu papirčkanja vsak dan bom popularne. V notranjost tresočk lahko "skriješ" praktično karkoli, ampak še vedno so najpogostejše polnilo ravno sequinsi. Zakaj? Ker se zelo lepo obnesejo pri tresenju same tresočke :) Ta mešani čudovit komplet vsebuje tako sequinse kot tudi druge drobne dodatke, s katerimi je sama tresočka še veliko bolj zanimiva :)

Navodila za izdelavo tresočk

Najprej si izrežeš npr. kvadrat na sredini papirja, ki ga boš kasneje prilepila na osnovo za voščinico. Nato na to odprtino (na notranjo stran) prilepiš folijo. Na isti strani nato še oblepiš kvadrat s 3D samolepilno peno (priporočam uporabo traku). V sredino dodaš nekaj polnila za tresočke in čez zalepiš papir, ki je vsaj malo večji od same odprtine, vendar še vedno manjši od osnovega papirja.

Za bolj natančni opis in različne možnosti izdelave tresočk pa si oglej tudi brezplačno e-delavnico :) Klikni tule za ogled.

Nasvet #1

Sequinse lahko med seboj kombiniraš, ali pa uporabiš samo eno barvo. Dodaš pa lahko tudi drobne perlice in kroglice in celo bleščice v različnih oblikah.

Nasvet #2

Polnilo za tresočko imaš lahko shranjeno kar v ZIP vrečki v kateri pridejo pakirane in si lahko brez skrbi, da se ti bo raztreslo. Lahko pa ga shraniš tudi v škatlico z razdelki in imaš tako shranjenih več polnil na enem mestu. Preprosto, pregledno in še malo prostora zavzame.

Opozorilo: Barva na sliki lahko rahlo odstopa od barve v realnosti.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom