Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Obojestranska lepilna folija (Stick It)

Več pogledov

  • Obojestranska lepilna folija (Stick It)

Obojestranska lepilna folija (Stick It)

Enkratna obojestranska lepilna folija, ki je namenjena predvsem za lepljenje bolj zahtevnih izrezkov. Velikosti 20,3 x 15,6 cm, 5 kos.

Šifra izdelka: SK155
Proizvajalec: Stick It
6,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Imaš tudi ti težavo, ko želiš kakšen zelo delikaten izrezek lepo prilepiti na voščilnico ali kakšen drugi izdelek? In ti lepilo teče iz vseh strani ven, čeprav si ga uporabila zelo malo? Potem bo tale čudovita folija Stick It čist prava rešitev zate. Sama folija je zelo tanka in ima na obeh straneh lepilo, ki bo vsak izrezek prilepila lepo na svoje mesto, brez madežev lepila ob strani. Odlično kajne?

Navodila za uporabo:

Odreži si toliko obojestranske lepilne folije Stick It, kolikor jo potrebuješ za svoj izrezek. Nato na eni strani odstrani zaščitni film oz. folijo in lepilno folijo prilepi na papir iz katerega želiš izrezati izrezek. Na tako pripravljen papir z lepilno folijo položi šablonico in jo spusti skozi rezalno napravo (npr. Big shot). Potem pa samo še odlepi drugo zaščitno folijo in izrezek prilepi na svoj izdelek. Ja tako preprosto je to :)

Nasvet #1:

Sama obojestranka lepilna folija Stick It je na začetku repozicijska, kar pomeni, da jo lahko tudi odlepiš, če si izrezek prilepila na napačno mesto. Ko pa sam izrezek malce bolj podrgneš s prsti ali kostjo, pa postane folija Stick It močno lepilo, ki bo izrezek držalo na svojem mestu.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom