Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Decoupage papir - roza s črtami (Spring Drop, Textured)

Več pogledov

  • Decoupage papir - roza s črtami (Spring Drop, Textured)

Decoupage papir - roza s črtami (Spring Drop, Textured)

Tanek papir za decoupage tehniko, velikosti 26 x 37,5 cm, 3 listi).

Šifra izdelka: FEDEC042
Proizvajalec: Trimcraft
4,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Imaš doma staro leseno škatlo, ki bi jo želela malo predelati in narediti veliko bolj zanimivo? En način kako jo lahko polepšaš je s pomočjo decoupage tehnike. Kaj je to? S pomočjo posebnega tekočega lepila prilepiš tanek potiskan papir na npr. leseno površino in jo tako obogatiš. Kako točno to narediš?

Če želiš polepšati leseno škatlo, najprej površino dobro zbrusiš, da je gladka. Nato jo dobro popihaš, da odstraniš ves odvečni prah, ki ti je ostal od brušenja. Sledi lepljenje. Lepilo za decoupage (npr. multi medium) s širokim čopičem ali čopičem s peno naneseš na leseno površino in nanj položiš tanek decoupage papir. In nato čez naneseš še eno plast lepila, da se papir lepo prime, poleg tega pa ga bo lepilo tudi lepo zaščitilo. Uporabiš lahko glos različico lepila, če želiš dobiti sijaj, ali mat različico, če želiš imeti naravni videz papirja.

Nasvet #1: Po želji lahko potem škatlico še dodatno okrasiš z rožicami in drugimi dodatki, ki jih lahko kupiš ali pa izdelaš kar sama :)

Nasvet #2: Decoupage tehniko lahko izjavaš na različnih površinah, od papirja, lepenke, lesa, kovine, plastike do plute in še kakšen material bi se našel.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom