Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Pripomoček za spajanje folije (Sleeve Fuse Tool)

Več pogledov

  • Pripomoček za spajanje folije (Sleeve Fuse Tool)

Pripomoček za spajanje folije (Sleeve Fuse Tool)

Prav posebni pripomoček za spajanje plastične folije, s katerim lahko izdelaš čisto svojo unikatno scrapbooking stran :)

Šifra izdelka: WR662533 (N)
Proizvajalec: We are memory keepers
37,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Enkraten pripomoček s katerim lahko sedaj spajaš folijo in tako dobiš čudovite žepke v katere lahko zatakneš fotografije in si tako narediš čisto svoj unikaten scrapbooking album, ali pa jih uporabiš za shranjevanje različnih izrezkov, šablonic, štampiljk,... Pa tudi njegova uporaba je čisto enostavna. In ker ima evropski priključek, si lahko brez skrbi, da potrebuješ še kakšen dodatni elektični pretvornik.

V kompletu dobiš napravo za spajanje folije (Sleeve Fuse tool), ravnilo z zarezo za spajanje, podstavek za napravo in dve konice. Eno za spajanje, ki naredi čudovit perforan rob, ki pa se ne strga, potem rezili s katerim narediš žepek.

Navodila za uporabo:

Najprej samo napravo za spajanje folije (Sleeve Fuse Tool) s konico za spajanje priključi v električno vtičnico in počakaj, da se segreje. Nato na tisti del folije, na katerem želiš imeti spoj postavi ravnilo in se nato s konico naprave počasi premikaj po zarezi, da se ti plastična folija lepo stopi in dobiš lep perforiran rob. Če pa želiš izdelati žepek, pa samo zamenjaš konico (pazi, če je prva konica še vroča, da se ne opečeš) in na enak način prerežeš folijo. Tu je dobro, da v žepek prej vstaviš papir, da ne prerežeš obeh strani folije, ampak samo eno. Za lažjo predstavo si lahko ogledaš tudi spodnji video, ki je sicer v angleščini ampak je zelo lepo prikazano vse skupaj.

 

Nasvet #1:

Samo napravo pa lahko uporabiš tudi za izdelavo "shaker" voščilnice oz. tresočke, ki pa jo lahko v celoti narediš prozorno, ali pa imaš del s folijo samo kot del navadne tresočke.

Opozorilo: Ker se konica zelo segreje je treba s pripomočkom delati zelo pazljivo, da se ne opečeš.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom