Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

Več pogledov

  • Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI

Fantastičen pripomoček s katerim je odtiskovanje štampiljk mala malica tudi za tiste, ki niso najbolj vešči odtiskovanja :)

Šifra izdelka: MISTI
69,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Kolikokrat se ti je že zgodilo, da se ti štampiljka ni odtisnila točno tako kot bi se morala? Se ti je že kdaj zgodilo, da si morala potem še enkrat na isto mesto odtisniti štampiljko in ti to nikakor ni uspelo? Ali pa se ti je akrilna ploščica, na kateri je že namazana štampijka, po nesreči izmaknila in padla na čisto nepravo mesto in tako uničila že skoraj končan izdelek?

MISTI je potem tisti pripomoček, ki te bo rešil teh težav, saj je z njim odtiskovanje popolnoma enostavno in hitro... Z njim lahko večkrat odtisneš na isto mesto in tako dobiš res jasen in močen odtisek. Lahko pa z njim narediš tudi 3D efekt štampiljk oz. sence, s pomočjo vse bolj popularnih večplastnih štampiljk in to čisto enostavno :)

Kaj pa če moraš narediti serijo 100 voščilnic? Kaj praviš na to, da bi lahko 100 voščilnic na katere odtiskuješ štampiljke odtisnila popolnoma enako in to brez pretiranega truda? Ja z MISTI-jem je mogoče tudi to... Hitro in enostavno :)

Navodila za uporabo:

Najprej odpri "vratca" MISTI-ja in vanj postavi papir in ga pripni z magnetki. Nato postavi štampiljko na mesto, na katero jo želiš odtisniti in zapri vratca, da se štampiljka prime nanje. Potem pa samo še štampiljko namaži, zapri vratca in nežno pritisni nanje, da se barva prenese iz štampiljke na papir... Enostavno in preprosto in hitro :)

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom