Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Rezalna šablona - zajec (Rabbit)

Več pogledov

  • Rezalne šablone - otroški dodatki (Baby Utensils)

Rezalne šablone - otroški dodatki (Baby Utensils)

Tanke rezalne šablone z motivom flaške, slinčka in knofljice.

Šifra izdelka: 60550000
Proizvajalec: Rayher hobby
20,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Tanke rezalne šablonice so eden najpopularnejših izdelkov med papirčkaricami na tržišču. Kako tudi ne. Kdo pa se rad muči z rezanjem na roko s škarjami? In kaj če še nimaš talenta za risanje, da bi si obliko najprej narisala in potem obrezala? Na srečo imamo rezalne šablonice s pomočjo katerih dobiš čudovite oblike (tudi take zelo kompleksne) in to brez pretiranega truda in porabljenega časa :) Hitro in enostavno :)

S šablonico lahko režeš papir, karton, tanjšo lepenko, tanjši filc, kovinsko folijo, plastično folijo, furnir, tanko pluto, tanke magnetne liste…

Kako uporabljati tanke rezalne šablonice?

Za njihovo uporabo potrebuješ najprej rezalno embosirno napravo (priporočam napravo Big shot). Po navodilih proizvajalca rezalno embosirne naprave narediš rezalni »sendvič« skupaj s papirjem in šablonico. Papir naj bo na tisti strani šablonice, kjer se nahaja rezilo. Vse skupaj nato spustiš skozi rezalno embosirno napravo, da ti šablonica izreže motiv. Če se izrezek zatakne v šablonici, ga lahko odstraniš s pomočjo majhnih luknjic, ki se nahajajo v šablonici in šila./ Ker ima šablonica vgrajeno peno, lahko izrezek čisto enostavno odstraniš iz šablonice.

Nasvet #1

Sendvič za napravo Big shot narediš tako: Najprej postaviš debelo osnovno ploščo, ki ostane zaprta. Nanjo položiš prvo rezalno ploščo, šablonico z rezilom navzgor, papir in na koncu še drugo rezalno ploščo. Lahko pa šablonico tudi obrneš, tako da rezilo gleda navzdol. V tem primeru pride sendvič tako: debela osnovna plošča, prva rezalna plošča, papir, šablonica, druga rezalna plošča.

Nasvet #2

Da bodo tvoji izrezki še lepši in boljše izrezani, pa ti priporočam uporabo tanke kovinske plošče, ki jo položiš pod prvo rezalno ploščo. Z njeno pomočjo se ti bodo izrezki lažje odrezali, tudi če uporabiš trši papir.

OPOZORILO! Pazi na ostra rezila!

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom