Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - Posebne priložnosti

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - Ključ do srca

Prozorne štampiljke - Ključ do srca

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost srca iz srčkov je 6,7 x 7,6 cm.

Šifra izdelka: MAST-047
Proizvajalec: Mavelu
14,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne štampiljke s slovenskimi napisi in sličicami, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob različnih priložnostih skozi celo leto.

Čeprav se napise ponavadi kombnira z izrezki ali drugimi štampiljkami, pa jih lahko vseeno uporabiš samostojno na zelo minimalistični voščilnici, ki je primerna za hitro izdelavo voščilnice, ko jo potrebuješ v zadnjem trenutku. Štampiljke so ravno prav velike, da jih lahko uporabiš tudi pri bolj bogatih voščilnicah.

V setu se nahajajo štampiljke z ljubezenskimi motivi, ki jih lahko uporabiš na praktično katerihkoli voščilnicah skozi celo leto. Oblikovane so tako, da jih lahko uporabiš tudi kot osrednji element na voščilnici. V setu dobiš tako sličice, kot tudi napise, ki jih lahko med seboj tudi kombiniraš.

Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo.

Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo. In čeprav so v prvi vrsti poročne oz. za zaljubljene, jih lahko vseeno uporabljaš tudi za različne druge priložnosti.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom