Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - Mala štručka

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - Mala štručka
  • Prozorne štampiljke - Mala štručka

Prozorne štampiljke - Mala štručka

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost slinčka je 5 x 6,5 cm.

Šifra izdelka: MAST-012
Proizvajalec: Mavelu
14,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne otroške štampiljke, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob rojstvu. In čeprav so oblikovane za voščilnice ob rojstvu otroka, lahko štampiljke z malo domišljije uporabiš tudi za rojstnodnevne voščilnice.

Sam komplet je sestavljen tako, da ne potrebuješ drugih štampiljk ali šablonic, da dobiš čudovite voščilnice. Poleg tega, pa je oblikovan tudi tako, da lahko voščilnice izdelaš hitro. Tako da če boš kdaj potrebovala otroško voščilnico na hitro, je ta set prava izbira. Sama voščilnica pa bo kljub temu, da bo narejena hitro izgledala zelo lepo.

Večina štampiljk z napisom je oblikovanih tako, da lepo pašejo v sam slinček, ki ga lahko na tak način narediš še bolj zanimivega. Z večjo štampiljko za borduro, pa lahko narediš lušno ozadje, ki ga uporabiš na otroških voščilnicah (ali pa kakšnih drugih).

Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo. Napise lahko uporabiš samostojno ali pa jih pokombiniraš med seboj.

Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi otroškimi in rojstnodnevnimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo.

Oglej pa si tudi spodnji kratki predstavitveni video, kjer najdeš predstavljene štampiljke iz seta + bonus video vodič za izdelavo voščilnice.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom