Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - Mali čudež

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - Mali čudež
  • Prozorne štampiljke - Mali čudež
  • Prozorne štampiljke - Mali čudež

Prozorne štampiljke - Mali čudež

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost stekleničke je 3 x 4,5 cm.

Šifra izdelka: MAST-013
Proizvajalec: Mavelu
14,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne otroške štampiljke, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob rojstvu. In čeprav so oblikovane za voščilnice ob rojstvu otroka, lahko štampiljke z malo domišljije uporabiš tudi za rojstnodnevne voščilnice.

Sam komplet je sestavljen tako, da ne potrebuješ drugih štampiljk ali šablonic, da dobiš čudovite voščilnice. Poleg tega, pa je oblikovan tudi tako, da lahko voščilnice izdelaš hitro. Tako da če boš kdaj potrebovala otroško voščilnico na hitro, je ta set prava izbira. Sama voščilnica pa bo kljub temu, da bo narejena hitro izgledala zelo lepo.

Same štampiljke lahko uporabiš v kombinaciji ali posamezno. Dva napisa sta oblikovana tako, da jih lahko odtisneš na stekleničko in ji tako dodaš tisto pikico na i. Set štampiljk vsebuje tudi napis album, ki ga lahko uporabiš pri izdelavi otroškega ali pa kakšnega drugega albuma s fotografijami. Pike pa lahko uporabiš kot borduro, ali pa si z njihovo pomočjo izdelaš ozadje.

Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo. Napise lahko uporabiš samostojno ali pa jih pokombiniraš med seboj.

Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi otroškimi in rojstnodnevnimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo.

Preveri pa tudi spodnji video posnetek, kjer najdeš lepo predstavljene štampiljke v sliki in besedi + bonus video z vodičem za izdelavo voščilnice.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom