Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - Mali paket sreče

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - Mali paket sreče
  • Prozorne štampiljke - Mali paket sreče

Prozorne štampiljke - Mali paket sreče

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost ropotuljice je 6 x 3 cm.

Šifra izdelka: MAST-014
Proizvajalec: Mavelu
14,99 €
13,49 €
Na zalogi
-10.00%
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne otroške štampiljke, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob rojstvu. In čeprav so oblikovane za voščilnice ob rojstvu otroka, lahko štampiljke z malo domišljije uporabiš tudi za rojstnodnevne voščilnice.

Sam komplet je sestavljen tako, da ne potrebuješ drugih štampiljk ali šablonic, da dobiš čudovite voščilnice. Poleg tega, pa je oblikovan tudi tako, da lahko voščilnice izdelaš hitro. Tako da če boš kdaj potrebovala otroško voščilnico na hitro, je ta set prava izbira. Sama voščilnica pa bo kljub temu, da bo narejena hitro izgledala zelo lepo.

V setu najdeš veliko napisov za posebno priložnost kot je rojstvo, nekatere pa lahko uporabiš tudi ob drugih priložnostih. Set vsebuje tudi komplet štampiljk s pomočjo katerih si lahko izdelaš lušne copatke in ker so štampiljke tri, so lahko copatki zelo pisani :)

Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo. Napise lahko uporabiš samostojno ali pa jih pokombiniraš med seboj.

Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi otroškimi in rojstnodnevnimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo.

Preveri tudi spodnji video, kjer najdeš predstavitev štampiljk iz seta + bonus video z vodičem za izdelavo voščilnice.

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom