Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - Podvojena sreča

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - Podvojena sreča
  • Prozorne štampiljke - Podvojena sreča
  • Prozorne štampiljke - Podvojena sreča
  • Prozorne štampiljke - Podvojena sreča

Prozorne štampiljke - Podvojena sreča

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, višina številk je 1,8 cm.

Šifra izdelka: MAST-016
Proizvajalec: Mavelu
14,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne rojstnodnevne štampiljke, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah za rojstni dan. In čeprav so oblikovane za rojstnodnevne voščilnice, lahko štampiljke z malo domišljije uporabiš tudi ob drugih priložnostih.

Sam komplet je sestavljen tako, da ne potrebuješ drugih štampiljk ali šablonic, da dobiš čudovite voščilnice. Poleg tega, pa je oblikovan tudi tako, da lahko voščilnice izdelaš hitro. Tako da če boš kdaj potrebovala rojstnodnevno voščilnico na hitro, je ta set prava izbira. Sama voščilnica pa bo kljub temu, da bo narejena hitro izgledala zelo lepo.

Set vsebuje eno veliko štampiljko, ki jo lahko uporabiš tudi kot osrednji motiv na voščilnici, sam napis sreča, pa lahko odtisneš z drugo barvo. Številke lahko uporabiš posamezno ali pa jih sestaviš skupaj in tako izdelaš voščilnico s starostjo slavljenca. Napis "Ne verjamem..." pa je oblikovan tako, da v prazen prostor odtisneš še napis "Rojstni dan". Ker je ta štampiljka sestavljena, jo lahko odtisneš v dveh barvah brez posebnega truda.

Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo. Napise lahko uporabiš samostojno ali pa jih pokombiniraš med seboj.

Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi otroškimi in rojstnodnevnimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo.

Preveri pa tudi video posnetek, kjer so štampiljke bolj podrobno predstavljene + bonus video vodič do voščilnice :)

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom