Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - Posebne priložnosti

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - Posebne priložnosti
  • Prozorne štampiljke - Posebne priložnosti

Prozorne štampiljke - Posebne priložnosti

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost napisa vse najboljše je 9 x 4 cm.

Šifra izdelka: MAST-022
Proizvajalec: Mavelu
14,99 €
Ni na zalogi
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne štampiljke s slovenskimi napisi, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob različnih priložnostih skozi celo leto.

Čeprav se napise ponavadi kombnira z izrezki ali drugimi štampiljkami, pa jih lahko vseeno uporabiš samostojno na zelo minimalistični voščilnici, ki je primerna za hitro izdelavo voščilnice, ko jo potrebuješ v zadnjem trenutku. Štampiljke so ravno prav velike, da jih lahko uporabiš tudi pri bolj bogatih voščilnicah.

V setu se nahajajo štampiljke z voščili, ki jih lahko uporabiš na praktično katerihkoli voščilnicah skozi celo leto. Oblikovane so tako, da jih lahko uporabiš tudi kot osrednji element na voščilnici. V setu dobiš tri večje štampiljke in pa precej manjših napisov, ki jih lahko kombiniraš z večjimi napisi.

Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo. Napise lahko uporabiš samostojno ali pa jih pokombiniraš med seboj.

Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo.

Mnenja strank

  1. Tale komplet štampiljk je super. Napisi so večji kot običajno, kar pride še posebej prav, kadar želiš narediti bolj preprosto voščilnico ali pa če žel ... Preberi cel komentariš samo v notranjost odtisniti vošilo. Barva z blazinic se zelo lepo prime na same štampilljke in odtis pride zelo lep in enakomeren. Pa tudi sami napisi se lepo kombinirajo med seboj in so primerni za več priložnosti. Priporočam nakup

    - AŽ

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom