Mavelu.com

Spletna trgovina z
ustvarjalnim materialom in še čem.

Skip to Main Content »

Potrebuješ pomoč?
Marina ti z veseljem pomaga.
Domov

Nahajaš se:

Prozorne štampiljke - vrtnice (Vintage Roses)

Več pogledov

  • Prozorne štampiljke - vrtnice (Vintage Roses)
  • Prozorne štampiljke - vrtnice (Vintage Roses)
  • Prozorne štampiljke - vrtnice (Vintage Roses)

Prozorne štampiljke - vrtnice (Vintage Roses)

Komplet prozornih štampiljk z različnimi motivi, ki jih lahko kombiniraš med seboj in tako dobiš čudovit 3D efekt.

Šifra izdelka: ALT-vintage-roses
Proizvajalec: Altenew
22,97 €
Na zalogi
ALI
Obvesti prijateljico o tem izdelku

Opis izdelka

Se ti je kdaj zgodilo, da si želela na kakšni štampiljki narediti prav posebno senco, da bo odtisek izgledal bolj realen? In se je zataknilo že pri prvi senci?

Hmmm... S temi čudovitimi Altenew štampiljkami je konec te "nočne more"... Oblikovane so tako, da jih sestavljaš eno na drugi in tako dodajaš sence s temnejšo barvno blazinico... enostavno, hitro in tako čudovito :)

Akrilno štampiljko preprosto postavi na akrilni blok, namaži z barvno blazinico in odtisni na željeno mesto. Ker je prozorna, je enostavno zadeti točno določeno mesto, kjer si želiš imeti odtisek. Po želji lahko odtisek sončnic pobarvaš s pomočjo akvarelnih barvic, distress blazinic, polnil ali markerjev ali alkoholnih markerjev.

Navodila za uporabo:

Štampiljke so oblikovane tako, da sem med seboj kombinirajo in tako dobiš čudovite odtiske s sencami, ne da bi ti bilo potrebno študirati kam in kako postaviti senco. Preprosto samo odtisneš vse štampiljke iz iste kategorije in že imaš čudovit večbarvni motiv, brez prevelikega truda :) Na zadnji strani kartončka imaš lepo narisano, katere štampiljke pašejo skupaj. Najprej odtisneš polne štampiljke z nežno blazinico. Potem pa za vsako naslednjo štampiljko uporabiš bolj močno oz. temnejšo barvo :) Čisto enostavno.

Namig #1: Če se ti slučajno zdi, da nekateri odtiski niso jasni in taki kot si želiš, potem jo najprej namaži z Rangerjevo Archical Black jet blazinico pusti nekaj časa, da se posuši in dobro obriši s vlažno krpo. Tako bodo odtiski bolj jasni.

Namig #2: Za še lažje odtiskovanje ti vsekakor priporočam uporabo naprave MISTI :)

  • Zelo hitra dostava Velja za vsa naročila oddana med delavniki do 15.ure in pri načinu plačila po povzetju
  • VAREN nakup Ker plačil ne izvajamo preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ brez skrbi. Poleg tega pa ti zagotavljamo popolno varnost tvojih osebnih podatkov.
  • BREZPLAČNA DOSTAVA za vsa naročila nad 69 eur

Prosim počakaj...

Izdelek je bil uspešno dodan v košarico.
Brezplačna dostava ob nakupu nad 69,00 €!
Nadaljuj z nakupom