Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Heeej :) Dobrodošla na našem decemberskem druženju, kjer bomo skupaj odpirali okenca adventnega koledarja... Ja priznam še vedno sem kot mali otroček, ki jih z veseljem odpira... Doma jih imam kar nekaj, med njimi tudi še čokoladnega, ki ga bom vsak dan z veseljem odprla in popapcala eno čokoladico :)

Sicer se je adventni koledar začel z današnjim dnem, ampak ker je izdelava tegale adventnega koledarja precej preprosta in hitra, ga vseeno lahko narediš in uporabiš že letos :) Ali pa malo vse skupaj zamakneš in šteješ dneve do novega leta :) Kdo pa pravi, da mora biti adventni koledar ravno od 1.12. pa do 25.12. :) Da pa bo vse skupaj steklo zelo hitro, sem ti pripravila tudi PDF dokument z mislimi, ki ga samo natisneš in obrežeš. Snameš si ga lahko tule.

Spodaj pa te čaka tudi InLinkz gumbek, kamor lahko vneseš svoje izdelke in se poteguješ za tole nagradico :) Časa imaš do 8.12. do polnoči, da naložiš svoje izdelke na našo stran. Potem pa bom 1.1.2014 izžrebala dobitnika nagradice.

Ok sedaj pa počasi dovolj govorjenja ups pisanja, kajne :) Vabim te, da si ogledaš spodnji video vodič, kako sem si jaz letos pripravila adventni koledar za lepši dan :)


To je to za danes in ne pozabi sodelovati za osvojitev nagradice :)