Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

 

Danes mi jo je malo zagodel spalni škratek in se tole okence odpira malo kasneje, saj smo malo zaspali :) V njem pa se skriva nasvet, kako lahko učikovito in pregledno pospraviš svoje distress (ali pa katere druge barvne blazinice). Če imaš doma bolj malo distress blazinic jih lahko samo zložiš eno na drugo in na vseh štirih straneh označiš barvo, ki jo predstavlja blazinica, tako da točno veš za katero barvo gre in ne rabiš preveč brskati :) Če pa si tak navdušenec nad njimi kot sem jaz, ki jih imam vseh 48 kosov, pa je tako shranjevanje malo manj pregledno... Zato sem si jih jaz zložila tako kot vidiš na spodnji sliki.

 

Moj dragi možek mi je naredil take čisto majhne poličke, ki so visoke ravno toliko da lepo pospravim in vzamem distress blazinice. Jaz sem vsako blazinico posebej označila z etiketo z imenom blazinice in poleg tega sem jo še pobarvala s pomočjo aplikatorja, saj mi včasih samo ime kaj dosti ne pomaga, če iščem točno določen odtenek. Etikete pa sem nalepila na vse štiri strani blazinice, tako da ne rabim preveč tuhtati kako jo postaviti nazaj ampak jo samo postavim in vem, da bom naslednjič točno vedela za katero barvo gre. Če dobro pogledaš, pa nekatere niso označene... Te sem označila samo na eni strani ravno zato, da ti pokažem, kako potem pride do "luknjic" v barvni shemi :). Ker pa so te poličke zelo tanke jih lahko komot postaviš na svojo ustvarjalno mizo in ti ne bodo vzele preveč prostora :)

To je za danes vse, upam, da sem ti kako pomagala pri shranjevanje tvojih barvnih blazinic in maksimalnemu izkoristku prostora, vendar tako, da je vse skupaj še pregledno.. Želim ti en res super vikend, ki naj bo seveda ustvarjalno obarvan :) Pozdravček,