Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kdo bi si mislil, da smo že skoraj na koncu našega letošnjega druženja v okviru Adventnega koledarja 2013... Vsaj meni je minilo kot bi mignil... Za današnji dan sicer nimam video tutoriala, ampak mislim, da bo tudi sama slika precej zgovorna... Sicer sem imela namen narediti nekaj drugega, ampak ker sem včeraj morala res na hitro pripraviti kar nekaj darilc za novo leto, ki jih bom podarila prijateljem katere smo se čisto na hitro odločili obiskati sem rekla, da ti pokažem raje to idejo, če tudi tebe preseneti kakšen nepričakovan obisk, saj pride darilce res narejeno en dva tri :)

 

In sicer sem v škatlico dala čaj, ki sem ga dobila v čudoviti trgovinici Skodelica čaja (ne samo da lepo izgleda, tudi sam okus je odličen :)). Nato pa sem samo škatlico še okrasila in dodala tagec z voščilom (namesto voščilnice). Precej hitro in enostavno in verjamem, da bodo obdarovanci tega darilca veseli :)

Želim ti, da današnji dan preživiš s svojimi najdražjimi in da ob dobri večerji spijete tudi kakšno skodelico dobrega čaja, ki pogreje še tako topla srca :)

Pozdravček do jutri,