Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Pa smo prikorakali do konca našega druženja v okviru adventnega koledarja 2013:) Meni je bilo nadvse v veselje in sem sigurna, da ga drugo leto ponovim :) Upam, da si tudi ti preživela kar se da lep božični večer v krogu svojih najdražjih :) Jaz sem se imela nadvse lepo :) No in ker se je danes ponoči pri nas oglasil tudi Božiček in mi pustil enega škratka v pomoč, sva ti znižala več kot 300 izdelkov :) To pa je že lepa številka kajne? Gotovo se kakšna dobrotica najde tudi zate. Vabim, te da si jih pogledaš tule :) Izdelki pa bodo znižani samo do 5.1.2013 oz. do razprodaje zalog :)

Imam pa danes še eno presenečenje zate... In sicer mi kar ni dalo miru, da ti dva dni nazaj nisem mogla pokazati video vodiča kako sem naredila voščilnico s cik cak črtami... No pa sem se jo lotila tokrat na malo drugačen način :) Kako točno pa te kar vabim, da si pogledaš spodnji video vodič.


Za današnji izziv pa lahko sodeluješ na CRAFT-alnici... Točne pogoje za sodelovanje pa si preberi kar na njihovi strani :)

Pa naj današnji post izkoristim, da ti še enkrat voščim res čudovit božič in vse dobro najboljše v letu, ki prihaja :)

Pozdravček,