Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Distress marker - rjav (Ground Espresso)

Distress marker - rjav (Ground Espresso)

Marker na vodni osnovi z dvema konicama (fina in v obliki čopiča), rjave barve.

Šifra: TDM43515

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

3,87 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Ti je všeč akvarelno pobarvan videz odtiskov? S pomočjo Distress markerjev, čopiča in vode lahko tak videz dosežeš tudi ti :) Uporaba markerja je čisto enostavna in ker je na vodni osnovi z njim dosežeš čudovit akvarelni videz.

  Sam marker ima dve konici, eno tanko za pisanje in drugo v obliki čopiča za barvanje. Marker lahko uporabljaš ali v kombinaciji z vodo ali pa samostojno. Moraš pa biti pozorna na to, da tako kot ostali Distress izdelki tudi Distress markerji reagirajo z vodo (tudi ko so že suhi). Distress markerji so brezkislinski, nestrupeni markerji na vodni osnovi, ki ne zbledijo.

   

  Navodila za uporabo

  Z markerjem pobarvaj del odtiska in nato takoj zabriši meje z H2O (vodnim) čopičem. Za lep prehod barve oz. ustvarjanje senc je najboljše, da z markerjem pobarvaš samo delček in na ostali del barvo preneseš s pomočjo H2O čopiča. Počakaj da se posuši, lahko pa si pomagaš tudi z grelno napravo. In nato lahko naneseš dodatno plast, da bo barva še bolj intenzivna.

  Lahko pa marker naneseš na podlago ali akrilno ploščico in barvilo pobereš kar s H2O čopičem (podoben princip kot barvanje z Distress blazinicami).

   

  Nasvet #1

  Če se ti slučajno konica v obliki čopiča poškoduje, jo lahko čisto enostavno zamenjaš oz. obrneš. Odstrani staro konico, jo obrni in postavi nazaj na svoje mesto :)

  Nasvet #2

  Z Distress markerjem si lahko izdelaš tudi ozadje. Z različnimi (ali pa samo enim) markerji naredi recimo črte na akvarelni papir in nato s H2O (vodnim) čopičem zabriši prehode med različnimi barvami. Tudi če boš uporabila čisto različni sosednji barvi, bodo vseeno lepo prehajale, saj s H2O čopičem ne samo da zabrišeš meje, ampak tudi ustvariš prehod barv.

  Nasvet #3

  Za barvanje s H2O (vodnim) čopičem vedno uporabljaj akvarelni papir, ker se najlepše obnaša ob stiku z vodo.

  Nasvet #4

  Ker je barvilo razporejeno skozi celotni Distress marker, je zelo pomembno, da ga shranjuješ vodoravno, tako da bo barvilo razporejeno po celotnem markerju. Če pa veš, da boš marker uporabljala samo za barvanje oz. tisti del s konico v obliki čopiča, pa ga lahko shranjuješ tudi pokončno (tako da je konica v obliki čopiča navzdol). Na tak način boš dosegla, da bo vse barvilo v konici, ki jo dejansko uporabljaš.

   

  OPOZORILO! Distress markerje shranjuj vodoravno!

   

  Če ti zgoraj povedano še ni dovolj, pa si poglej video spodaj, ki ga je pripravil Tim Holtz, super nadarjeni ustvarjalec in "izumitelj" distress markerjev. Video je v angleščini ampak je super nazorno prikazano.

   

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Ranger
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Distress marker - rjav (Ground Espresso)