Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #4 ali voščilnica z premikajočo rožico

Ojla... Danes je zopet torek in seveda čas za nov video vodič izdelave voščilnice. Tokrat sem ti pripravila malo drugačno voščilnico, kot si jih navajena pri meni in sicer tako, da se na voščilnici rožica premika...

voscilnica-s-premikajoco-se-rozico-podpis

Sama zelo rada občudujem voščilnice, ki so narejene pretežno iz bele barve, ampak se iz neznanega razloga skoraj nikoli ne odločim, da bi kakšno tako naredila tudi sama. No ampak tokrat sem se pa "opogumila" in jo naredila v pretežno beli barvi... Ker je ta voščilnica namenjena starejši gospe, ki se je tako prijazno potrudila in naštrikala nekaj lepega za našo malo pikico, sem se ji seveda za to morala zahvaliti vsaj malo drugače kot samo z besedo. Zato je tudi napis z besedico hvala narejen v zeleni barvi, da pride malo bolj do izraza (napis je pobarvan z modernim ombre efektom).

Zdi se mi, da voščilnice prevečkrat podarjamo samo za rojstni dan oz. ob kakšnih drugih dogodkih in premalokrat kar tako za preprosto zahvalo ali pa da prijatelju polepšamo dan.

Malo sem se zaklepetala, ampak sedaj pa te prav prisrčno vabim h ogledu videa, ki sem ti ga pripravila :)

http://www.youtube.com/watch?v=Hwp4BMEQbvY

Tudi danes te čisto na dnu objave čaka seznam vseh uporabljenih pripomočkov in če te kakšen še posebno zanima, samo klikni na slikico in te bo popeljalo na stran z izdelkom.

Želim ti en fantastičen dan. Pozdravček do naslednjič,

podpis  

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj