Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Adventni koledar #11

slika-za-objavo-na-blogu objava-na-blogu-dan-11  
  • Hej hej... Glede na včerajšnje okence si verjetno že ugotovila kaj te danes čaka za njim kajne? Ja točno tako... Tudi danes ti pokažem novo idejo za božično novoletne okraske :) In tudi danes je to kroglica oz. bunkica za na jelko in tudi danes je izdelana iz krogcev, ampak na drugačen način kot včeraj :)
  bozicno-novoletni-okrasek-za-jelko-bunkica-1-podpis  
  • Ko gledaš samo kroglico se ti zdi mogoče vse skupaj komplicirano ampak v resnici sploh ni :) Ne verjameš? Potem pa hitro preveri spodnji video, ki sem ti ga pripravila :)
   
  • Ornamentke lahko izdelaš kar pri gledanju filma ali priljubljene TV oddaje :) To ponavadi počnem jaz :) Prijetno s koristnim pa še v moževi družbi sem :)
  bozicno-novoletni-okrasek-za-jelko-bunkica-podpis  
  • Jaz sem sicer izdelala zelo majhen ornamentek, lahko pa seveda izdelaš tudi večjega, pri tem pa seveda uporabiš večje kroge za osnovo :) Večji kot bo krog, večji bo tudi sam ornament, kar je nekako tudi logično kajne :)
 
  • Po želji pa lahko na robove naneseš še bleščice v lepilu in dodaš kakšne polperlice na spoje. Skratka možnosti je ogromno samo pusti svoji domišliji prosto pot :)
 
  • Jaz upam, da ti je današnji ornamentek všeč, in da bo izdelava še lažja, sem ti pripravila prav posebno prenesečenje :) Hitro preveri spodaj kakšno je :)
  bonus-presenecenje-dan11  
  • Tako iz moje strani je to za danes vse :) Jaz upam, da ti je vodič všeč in da tudi sama poskusiš izdelati podoben okrasek, ki je lahko tudi zelo lepo božično darilo :) Do jutri pa ti želim en čudovit dan še naprej! Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj