Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Adventni koledar #16

slika-za-objavo-na-blogu objava-na-blogu-dan-16  
  • Hej hej... Danes odpiramo že 16. okence po vrsti :) Spellbindersove šablonice uporabljam že skoraj od začetka moje papirčkanja :) Včasih so to bile redke šablonice, ki so se pri nas dobile in bila sem praktično zaljubljena v njih :) Še vedno so mi zelo pri srcu, vendar se je moj stil voščilnic malo spremenil in jih bolj poredko uporabljam, ampak še vedno pa so mi fantastične :) Si jih ti že preiskusila?
 
  • Z njimi lahko počneš res malo morje stvari :) Za danes sem ti pripravila hiter video nasvet kako vse jih lahko uporabiš :) Hitro preveri spodnji video z nasveti :)
   
  • In ko sem bila že v ustvarjalnem zagonu, sem izdelala še izdelek s to tehniko. In tako nadaljujemo z našo praznično delavnico praznični okraski, kjer sem plastičen medaljonček okrasila.
  okrasek-za-jelko-mavelu-rocno-narejen-1-podpis  
  • Tile simpatični medaljončki so lahko čudovito darilo ali pa okraski na božično novoletni jelki :) Te zanima kako sem izdelala sam medaljonček? Potem lepo vabljena h ogledu spodnjega videa.
    okrasek-za-jelko-mavelu-rocno-narejen-podpis  
  • Seveda, pa brez bonus presenečenja ne gre kajne :) Te zanima kaj se danes še skriva za tem okencem? Potem hitro preveri spodaj :)
  bonus-presenecenje-dan-16  
  • To je iz moje strani za danes vse :) Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam :) Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj