Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Adventni koledar #17

slika-za-objavo-na-blogu objava-na-blogu-dan-17  
  • Hej hej... Za danes imam zate prav posebno presenečenje, ki zelooooo lepo diši :) mmmmmmm.... Ne-ne nisem pekla piškotov ali kakšnih drugih sladic :) Sem pa ti pripravila dišeči okrasek za jelko :)
 
  • Hej hej... Za danes imam zate prav posebno presenečenje, ki zelooooo lepo diši :) Mmmmm... Ne-ne nisem pekla piškotov ali kakšnih drugih sladic :) Sem pa ti pripravila dišeči okrasek za jelko :)
  diseci-bozicno-novoletni-okrasek-za-jelko-iz-filca-podpis  
  • Kako dišeč, če pa jaz vem, da filc ne diši? Hitro preveri spodnji video, ki sem ti ga pripravila  za danes :)
   
  • Škoda, ker nam računalnik ne preneša tudi vonjav, ker sem sigurna, da bi ti bile všeč :) Uporabila sem čudovite parfumčke iz spletne trgovine My Spirit. Ne samo, da so cenovno ugodni, narejeni so v Sloveniji, niso testirani na živalih in resnično zelooooo lepo dišijo :) Ne verjameš? Tudi ti lahko potem dobiš brezplačni testerček, da preveriš mojo trditev. Kako?
  bonus-presenecenje-dan-17  
  • Ročno izdelan okrasek iz filca lahko narediš v 1001 obliki in vanj skriješ 1001 dišavo :) Poleg tega pa bo zelo lepo prišel tudi kot božično novoletno darilce, ki ga lahko podariš svojim prijateljem in sorodnikom. Ali pa le kot dišeča dekoracija na darilcu :) Zate pa imam še eno presenečenje :)
  bonus-presenecenje-dan-17-a  
  • Želim ti en čudovit dan še naprej in se vidimo zopet jutri :) Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj