Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Adventni koledar #22

slika-za-objavo-na-blogu objava-na-blogu-dan-22 naslov-mavelu
 • Hej hej… V teh čudovitih predprazničnih dneh sem jaz že čisto pod vplivom obdarovanja. Vsako leto si tematsko opredelim darila za svoje najbližje. Letos sem se odločila, da bodo moja darila zdrava in lepa :) In seveda kaj je boljši naslov za zdrava darila kot Malinca, za lepo zavita pa Mavelu.com. Jaz zelo rada naredim personalizirana darila, iz katerih se vidi, da so pripravljena in izbrana z ljubeznijo. Za letošnja zdrava darilca sem si izbrala kar nekaj izdelkov iz Malincinih založenih poličk in jih po moje aranžirala.
 
 • Pripravila sem ti video vodič, kako lahko darilca tudi ti zaviješ oz. pripraviš, da bodo videti lično in jih bo prejemnik gotovo zelo vesel :) In ker so po vrhu vsega še zdrava še toliko boljše :)
  unnamed  
 • Te zanima kako lahko tudi ti pripraviš zgornja tri čudovita darilca? Potem zelo lepo vabljena h ogledu video vodiča, ki se nahaja spodaj :)
   
 • Sicer so vsa tri darilca v videu zelo lepo prikazana, ampak naj ti samo na hitro še enkrat predstavim, kaj sem v posamezna darilca skrila in kako izgledajo zdrava darilca po moje :)
  zdrava-darila-za-novo-leto-malinca-in-mavelu-2b  
 • Prvo darilce je malce bolj bogato in lahko obdarovanka samo darilno škatlico tudi kasneje uporabi kot šatuljo za nakit (ali kakšno drugo drobno stvar), ko se posladka z zdravimi dobroticami, ki se skrivajo notri :) Škoda bi bilo zavreči tako lepo škatlico kajne :)
  zdrava-darila-za-novo-leto-malinca-in-mavelu-2a  
 • Druga škatlica je malce bolj preprosta v sebi pa skriva slastne Malinca Goji jagode, tako da se lahko obdarovanka ali obdarovanec med malico zdravo posladka in si nabere energijo za preostali del dneva :)
  zdrava-darila-za-novo-leto-malinca-in-mavelu-1  
 • Ker pa je sama škatlica kovinska, jo lahko obdarovanka ali obdarovanec kasneje uporabi za shranjevanje. Odlično pa se odreže tudi kot škatlica za malico, kamor si lahko shrani zdrave dobrotice :)
  zdrava-darila-za-novo-leto-malinca-in-mavelu-3a  
 • Tretje darilce pa je pravzaprav sestavljeno iz večih Malinca izdelkov. Vzela sem manjšo celofan vrečko z ravnim dnom in previdno natresla vanjo različne oreščke in jagode, ki jih najdeš v Malincini shrambi. Tu sem pazila, da se same plasti iz zadnje strani lepo vidijo, na prvi strani pa sem prilepila papirček z voščilom. Samo vrečko pa sem samo še zavezala s satenastim trakom, v mini stekleničko dodala še Malinca Chia semena in darilce je gotovo. Hitro, enostavno in zelo lepo :)
  zdrava-darila-za-novo-leto-malinca-in-mavelu-3b  
 • Ti te ideje niso dovolj in bi želela še kakšno dodatno idejo za zdravo darilce? Potem imam zate še posebno brezplačno e-knjižico, ki so jo lahko preneseš. Klini na spodnjo sličico in povezalo te bo na stran iz katere si lahko preneseš tole brezplačno e-knjižico :)
  e-knjiga-banner  
 • Vse zdrave izdelke najdeš v polni Malinicini shrambi, pripomočke za zavijanje in dekoracijo darilc pa v ustvarjalnici Mavelu.com :) Da pa boš točno vedela, katere vse izdelke sem uporabila pa sem ti jih pripela tudi spodaj, in če si jih želiš pobližje pogledati, samo klini na sličico in povezalo te bo na stran izdelka :) Če pa bi rada imela še bolj podrobno razdeljene uporabljene izdelke, pa jih lahko preveriš na Mavelu.com blogu.
 

 Hmmmm zate pa imam še dve dodatni presenečenji :)

objava-na-blogu   malinca-banner
 • Želim ti en čudovit, zdrav in ustvarjalen dan še naprej :) Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj