Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Adventni koledar #5

slika-za-objavo-na-blogu objava-na-blogu-dan-5
  • Hej hej… Pa odpiramo že peto okence povrsti , meni pa se še vedno zdi, kot da smo se šele začeli igrati z našim adventnim koledarjem :) Jah verjetno si že uganila, da imam tudi danes zate dve presenečenji :) Kaj hočem, ko pa imam toliko idej, ki bi jih rada delila s teboj, poleg tega pa te tako rada pocrkljam :) Tudi tokrat imam zate posebno voščilnico…
 
  • Če si še v zaostanku z izdelovanjem prazničnih voščilnic, potem ti zelo prav pridejo kakšne voščilnice, ki so narejene hitro a so kljub temu lepe in izgledajo lepo dokončane :) Je tako? Zato imam tokrat zate enostavno voščilnico, ki pa je narejena hitro. Potrebuješ le nekaj pripomočkov, par minut idejo pa lahko uporabiš kar mojo, tako da ti ni potrebno izgubljati časa z iskanjem idej :) Raje ga porabi za ustvarjalno uživanje :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-z-bunkico-in-golobom-podpis  
  • 1. Najprej sem si iz belega papirja izrezala tale čudovit ornament z golobčkom
  • 2. Nato sem odrezala pravokotnik, ki je malo manjši od same osnove za voščilnico. Uporabila pa sem kar moder papir s strukturo. Ker so se mi zdeli pravokotni robovi precej pusti, sem jih raje obrezala s pomočjo luknjača, da so bolj zanimivi in je voščilnica veliko bolj povezana v celoto kot bi bila sicer.
  • 3. Odtisnila sem napis v slovenskem jeziku in ravno ta napis je oblikovan tako, da ga je potrebno sestaviti. To ti omogoča, da lahko besedo novo leto odtisneš v drugi barvi in tako sam napis narediš veliko zanimivejši :)
  • 4. Pod napis sem prilepila še bunkico z golobčkom in voščilnica je bila končana.
  • 5. Papirček sem prilepila na osnovo za voščilnico in jo kar gledala in gledala, ker se mi je zdela takoooo pusta… Potem pa sem se spomnila, da ji lahko narišem še lažne šive z belim pigmentnim pisalom, ki se zelo lepo vidi tudi čez barvni papir. In tako sem voščilnico zaključila, da izgleda kot celota :)
bonus-nasvet
  • Lažni šivi te lahko velikokrat rešijo, ko ne veš kaj na voščilnici manjka oz. kaj bi še lahko dodala. Je pa treba vredno omeniti, da vedno pa ni tako. Zato je bolje prej malo premisliti, ali jih narisati ali ne. Ampak v večini primerov se splača, saj nam voščilnico lepo zaključijo v celoto :)
 
  • In še eno presenečenje imam zate :) Mislim, da ti bo všeč… Nazadnje, ko smo imeli akcijo na Cottage cutz šablonice, je bil zelo veliko navdušenje, zato sem se odločila da to akcijo ponovim v okviru tega adventnega koledarja :)
  bonus-presenecenje-dan-5

Zgornja ponudba pa se ne sešteva z ostalimi ugodnostmi.

 
  • Kaj praviš sta ti presenečenja, ki se skrivata za okenčkom všeč? Upam, da ja :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit in seveda ustvarjalno obarvan dan še naprej! Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj