Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Adventni koledar #6

slika-za-objavo-na-blogu objava-na-blogu-dan-6  
 • Hej hej… Jaz sem bila letos zeloooo pridna in ker sem sigurna, da si bila tudi ti, sem se z Miklavžem zmenila, da tudi pri nas pusti kakšno presenečenje zate :) In ga je :) Ja čisto za res :) Ampak predno ti razkrijem kako do njega, pa naj ti podarim moje presenečenje :)
 
 • Hm hm… Tudi danes sem ti za okenček skrila voščilnico in njen postopek izdelave :) Ta teden je še nekaj časa, da jih pripraviš in naslednji teden odpošlješ, da pridejo še pravi čas do prijatelja. Jaz imam vsako leto ta problem, da dejansko prepozno odpošljem božično novoletne voščilnice. Ampak letos upam, da bom malo bolj pridna in jih poslala pravočasno :)
  bozicna-voscilnica-s-snezinkami-podpis  
 • Za tokratno voščilnico pa sem inspiracijo dobila pri Kristini Werner. Njene toplotno embosirane robove naravnost obožujem, zato sem jih morala vsaj na eni voščilnici narediti tudi sama :) No pa pojdimo kar lepo počasi od začetka :) Se strinjaš?
  recept-za-izdelavo-voscilnice    
 • 1. Najprej sem si izrezala kvadratek na katerega sem z versamark embosing blazinico odtisnila večji napis v slovenskem jeziku in ga nato posula s srebrnim embosing prahcem in segrela z grelno napravo, da se je prahec stopil.
 • 2. Ko se je odtisek ohladil sem si pripravila kar nekaj blazinic v sivi, modri in nežni turkizni barvi in začela odtiskovati štampiljke različnih velikosti, tako da sem dobila vzorček.
 • 3. Ko sem bila z vzorčkom zadovoljna pa sem zopet vzela embosing blazinico in z njo »posenčila« robove papirčka in jih nato pomočila v embosing prah, ki pa sem si ga pred tem stresla na papir v obliki debele črte, tako da je bilo nanašanje prahca na robove papirja zelo enostavno. Delala sem en rob na enkrat in ko se je prah stopil in shladil, sem se lotila naslednjega robova.
 • 4. Na enak način sem potem obdelala še robove na modrem papirčku.
 • 5. Moder papirček sem prilepila na osnovo za voščilnico nato pa sem nanj s 3D penco prilepila še moj papirček s snežinkami. 
  bozicna-voscilnica-s-snezinkami-blizje-podpis     bonus-nasvet  
 • Ker pa sem bila zelo neučakana, saj nisem mogla počakati, da se mi vsi odtiski posušijo (uporabila sem tudi  pigmentno blazinico, ki se suši malce dlje), sem malce spackala papirček in ker vsega postopka nisem želela ponavljati, sem tole mojo packo malce zamaskirala. Kako? Vzela sem srebrno distress stain barvo, jo nanesla na mojo Non-stick craft sheet podlogo, dodala malo vode nato pa s čopičem »poflickala« (prevod: poškropila) po papirčku, da sem dobila veliko drobnih srebrnih pikic. Na tak način sem mojo napako skrila in če je ne bom pokazala s prstom, nihče ne bo vedel, da ni narejena namerno :) In voščilnica je rešena :)
 
 • Moje drugo današnje presenečenje pa je:
  bonus-presenecenje-dan6

In kaj ti je pustil Sv. Miklavž? Hmmmmm zelo mikavno ustvarjalno darilce, ki ga bom priložila čisto vsakemu nakupu, ne glede na vrednost. Mora pa biti nakup opravljen danes do polnoči :)

 
 • Tako iz moje strani je to za danes vse. Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam in ti želim eno čudovito soboto :) Pozdravček,
  podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj