Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Angelček na božičnem zelenjuŠablonico z angelčkom sem gledala že lahko leto, pa mi sreča žal ni bila naklonjena, da bi prišla v moje roke. Zato pa sem jo bila toliko bolj vesela, ko sem jo lahko letos uporabila :) Tole je moja letošnja prva voščilnica z njo in mislim, da ne bo zadnja :)


Tale ovalna šablonica v ozadju s svojimi črtami naredi tako lep sijaj okoli samega angelčka, da bi bil skoraj greh, da je ne bi uporabila na sami voščilnici.

Čeprav izgleda sama voščilnica precej bogata, pa je njena izdelava precej preprosta in tudi angelček ne zahteva preveč časa za sestavljanje.


Še posebej hitro je narejena, če namesto, da papir senčiš uporabiš kar ostanke potiskanega papirja, tako kot sem to naredila jaz pri moji voščilnici.


Če dobro pogledaš, boš na krilih videla drobne bleščice, ki samo voščilnico naredijo čarobnejšo in polnejšo in seveda dodajo dodatno globino. Kaj pa bi božična voščilnica brez bleščic? Se strinjaš z mano?


Takolele... Za danes se poslavljam in se vidimo zopet jutri, ko imam zate pripravljeno novo variacijo uporabe CC šablonic in potiskanega papirja. Do takrat pa ti pošiljam en veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj