Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Bela snežinka, ki pada...

Prijazen pozdravček vsem, tokrat sem na vrsti spet Aleksandra, da vam malo popestrim dan. :)  Čeprav je zunaj še lepa, topla in sončkasta jesen, naokoli mene kar mrgoli opomnikov, da se nam hitro bliža zasnežen zimski čas. Po eni strani se ga veselim kot majhen otrok... še vedno mi je čarobno opazovati zasneženo pokrajino skozi okno toplega doma. A kljub vsemu se mnogokrat spomnim na vse, ki te sreče ne bodo imeli in bodo zimo pričakali prepuščeni samim sebi in mrazu. Želim si, da bi jih bilo čim manj in da bi bilo za vse lepo poskrbljeno. Če pa se vrnemo k našim ustvarjalnim trenutkom... tudi novoletnih ustvarjalnih projektov je povsod že zajeten kupček, jaz pa sem letos malo v zaostanku z njimi. A te dni sem se le lotila prvih zimskih motivov in med drugim je nastala tale voščilnica.

rocno-delo-unikat-voscilnica-cestitka-novo-leto-bozic-snezinke-sreca-zdravje-zabava-lepi-trenutki-ljubezen

Tokrat malce bolj nevtralna, kar pa daje zimskemu času še malo bolj čarobno vzdušje. Seveda nisem mogla mimo Marinine štampiljkice s čudovitimi novoletnimi željami, ki je kar klicala po odtisu. :)

Upam, da sem komu prinesla vsaj malo navdiha ali pa morda koga spodbudila, da končno tudi sam poseže po škatli z novoletnimi pripomočki za ustvarjanje.

Čudovit dan ti želim!

Aleksandra

  [product id="3555"][product id="470"][product id="785"][product id="3498"][product id="1797"][product id="2097"][product id="2115"][product id="2525"][product id="916"][product id="775"][product id="17"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj