Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Bela voščilnica... večna dilema
Hej hej hej...

Prva objava letošnjega leta... In ker je danes, ko to pišem pri nas v Ribnici vse tako lepo belo, se mi zdi kot da je narava vedela, da bom danes pisala o belih voščilnicah...

Mavelu je v januarju sponzor Vesele hiške, ki je blog z izzivi in taki blogi so meni res neskončno všeč, saj v nas prebudijo kreativnost, za katero pogosto ne vemo, da jo imamo...

In tokrat so se punce oz. stanovalke (kot so se simpatično poimenovale) Vesele hiške odločile, da je tema izziva bela barva. Kar pomeni, da mora biti večinski del voščilnice v beli barvi, kar je vedno izziv.

Zato sem se odločila, da ti danes poleg moje voščilnice, zaupam tudi 3 nasvete s katerimi boš voščilnice v beli barvi izdelala veliko lažje :)

Prvi nasvet:

Če želiš ohraniti belino voščilnice je najboljše, da uporabiš samo eno dodatno barvo, v majhni količini. Na tak način boš dosegla, da bo dodana barva le še povdarila belino voščilnice. Sama sem sicer uporabila več barv, zato pa sem se tukaj držala bolj pastelnih tonov, ki iz bele ne sekajo tako ven.

Drugi nasvet:

Bele voščilnice zelo hitro postanejo prazne in puste, zato je zelo pomembno, da jim dodaš čim več "reliefa" oz. da se na njih "dogaja". Jaz sem to v mojem primeru dosegla z ozadjem iz opek, katerega sem izrezala in nato tako pozitiv, kot tudi negativ prilepila na papir, katerega sem izrezala kar iz največjega pravokotnika iz seta Zabavni pravokotniki in sem na tak način dobila dodatno plast. Namreč tudi plasti na beli voščilnici pridejo zelo prav, da voščilnica ohrani pozornost. In kot zadnje, pa sem uporabila tudi 3D blazinice, s katerimi sem prilepila pravokotnik z opekami in snežaka na osnovo voščilnice.Te zanima, kako najlažje in najhitreje prilepiti vse opeke na papir? Nič lažjega... Najbolje je, da uporabiš obojestranski lepilni trak, ki ga naneseš skozi večino pravoknika, na katerega boš opeke potem lepila. Zelo pomembno je, da obojestranski lepilni trak nanašaš po daljši stranici, saj boš tako zasigurno zajela čisto vse opeke, ki jih potem samo še vstaviš v okvir.

Tretji nasvet:

Vedno uporabi isti papir. Čeprav se mogoče zdi, da je bela barva pač bela barva to ni res. Nekatere bele so bolj tople in imajo primešano rumeno barvo, spet druge bele imajo hladnejše podtone. Zato je zelo pomembno, da ko delaš z belo barvo, vedno uporabiš isti bel papir skozi celotni izdelek. To je tudi razlog, zakaj sem jaz svojega snežaka pobarvala z barvicami, saj sem želela, da je v isti beli barvi, kot opeke okoli njega.Takolele... trije enostavni a zelo koristni nasveti, kateri upam, da ti bodo dobro služili pri izdelavi tvoje bele voščilnice, ki jo lahko prijaviš na izziv na Veseli hiški in se poteguješ za lepo nagrado.

Če pa boš svoj izdelek izdelala tudi s pomočjo Mavelu izdelkov, pa ga lahko postaviš tudi na Mavelu razstavo in se poteguješ za bon v vrednosti 15 eur.

Časa za oboje imaš do konca januarja :)

Pa veselo ustvarjanje ti želim in komaj čakam, da vidim vse vaše mojstrovine.

Do takrat pa veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj