Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Biti nekomu zadnja ljubezen, je več kot popolno

  napis-na-blogu-7-dots-stampiljke-zadnja-ljubezen  


Kako je biti nekomu prva ljubezen ne bi vedela, ker te izkušnje žal nikoli nisem imela... Vem pa, da mi je nekaj najlepšega, ko vidim kakšen starejši par, ko se ima še vedno rad in skrbi en za drugega kot da ne bi bila že več 10 let skupaj.

 

Jaz verjamem v to, da imamo sorodno dušo in je z njo večja verjetnost, da smo njihova zadnja ljubezen. Vsekakor pa ni nujno, da četudi najdemo sorodno dušo, da bo ta ljubezen trajala večno... Ker tako kot sem pisala včeraj... Ljubezen je potrebno negovati... Dan za dnem...

  Porocna-voscilnica-zadnja-ljubezen-pokoncna  

Pri današnji voščilnici sem se kar malce poigrala, tako z ozadjem kot tudi z rožicami... Uganeš katera rožica je tole? Ponavadi je v rumeni barvi :)

 

... ja res je... tole je sončnica iz 7 dots seta štampiljk Sončnica... Meni je tale set tako zelo všeč, da imam za jutri pripravljeno še eno voščilnico z njimi... Ker a ni nekaj najboljšega, ko lahko štampiljko, ki jo že imaš, uporabiš na različne načine. In to samo tako, da zamenjaš barvo :)

 

Na rožicah sem za temnejšo blazinico uporabila novo Delicata Rose gold blazinico in pride naravnost čudovito... Prav tako pa sem z Rose gold embosing prahcem embosirala napis, ki pa je del nove 7 dots poročne kolekcije :)

  Porocna-voscilnica-zadnja-ljubezen-detajl-napisa  

Da je voščilnica malce bolj razgibana, sem zgornjo rožico skrila za napis, na spodnjem delu pa sem rožico prilepila čez. Za malce več svežine in barvitosti pa sem dodala še listke, ki pa sem jih izrezala kar iz Mavelu baby kolekcije papirjev... In tudi roza papir s črtami in pa siv papir s kvadratki je iz iste baby kolekcije...

 

Ozadje z opekami, pa sem izrezala z rezalno šablonico MFT in potem uporabila tako pozitiv, kot tudi negativ izrezka. Tole ozadje je meni še posebno pri srcu, ker res doda globino sami voščilnici :)

  Porocna-voscilnica-zadnja-ljubezen-pticka  

Ker pa je tale napis kar malce večji, ga lahko odtisnemo, dodamo kakšno lušno ozadje in damo v okvir in tako dobimo simpatično poročno darilo.

 

Takolele... To je iz moje strani vse... Upam, da ti je današnja voščilnica všeč in da ti je všeč tudi ideja, kako še malce drugače (z malce twista) uporabiti štampiljke Sončnica :)

 

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in oglasi se tudi jutri, ko bo na blogu že nova objava z novimi 7 dots štampiljkami :) Pošiljam ti veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo!

  podpis   

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj