Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Blog Hop 2014

prva-slika-blog-hop  
 • Že kar nekaj časa je od kar smo se igrali pri nas blog hop :) Se strinjaš? Se mogoče sprašuješ kaj točno je blog hop? Naše punce iz ustvarjalnega tima so ti pripravila čudovite izdelke narejene s pomočjo naših novih setov slovenskih štampiljk. In vsak dan od jutri naprej, ti bodo na svojih blogih predstavile svoje izdelke, ki so jih izdelale s pomočjo naših štampiljk. Tako ne pozabi se oglasiti tudi pri naših puncah :)
 
 • Blog hop odpiram jaz :) Izdelala sem simpatično in zelo enostavno voščilnico, kjer pa sem se malo poigrala s tehniko, kjer na odtisek naneseš več barv bleščic. Najprej pa katere štampiljke sem sploh uporabila:
  stampiljka-blog-hop  
 • Samo štampiljko sem najprej odtisnila z Versamark blazinico in nato odtisek posula s posebnim embosing prahcem za bleščice. Nato sem prahec na hitro segrela, samo toliko da se je stopil in postal lepljiv. Na tako pripravljen odtisek sem nato z žličko oz. kar s palčko za pitje, nanesla bleščice na samo določen del odtiska in to ponovila za vse barve bleščic.
 
 • Odvečne bleščice sem nato odstranila in jih pospravila v posebno posodico, da jih bom lahko uporabila še naslednjič (zakaj posebno? Ker so se mi vse zmešale med seboj :)) Nato sem tako pripravljen napis še enkrat segrela z grelno napravo in odtisek je bil pripravljen.
 
 • Ker sem želela, da je sam odtis v središču pozornosti, sem sam papirček samo še malo poškropila z zlatim Wink of Stella markerjem in dodala nekaj kristalčkov in vse skupaj prilepila na osnovo za voščilnico, ki pa sem jo še prej senčila z zlato Delicata gold blazinico.
voscilnica-za-rojstni-dan-z-blescicami-blog-hop  
 • Upam, da ti je moja voščilnica všeč in da se tudi sama lotiš te tehnike, ki je zelo zabavna in rezultat je nekaj čisto drugačnega kot smo vajeni :)
 
 • Zate pa imam še eno majhno presenečenje :) Na blog hopu lahko sodeluješ tudi ti :)
blog-hop-kako
 • Enostavno. Pripravi izdelek na katerem uporabiš vsaj eno našo štampiljko, objavi sliko izdelka na svojem blogu (ali FB strani ali kakšni drugi spletni platformi) in dodaj povezavo do uporabljene štampiljke in do objave blog hopa na katerem sodeluješ. Z enim izdelkom pa lahko sodeluješ samo pri eni ustvarjalki. Lahko pa pripraviš več različnih izdekov in tako sodeluješ pri različnih ustvarjalkah :) Časa za sodelovanje pa imaš do 2.12.2014 do polnoči. 
blog-hop-nagrada
 • Nagrada pa je set štampiljk, ki smo jih punce uporabile pri svoji objavi :) Mamljivo kajne? Torej lepo vabljena h sodelovanju :) Svoje izdelke pa prijaviš tako, da klikneš na spodnji modri gumb in slediš navodilom :)
 
 • Jutri pa se ne pozabi oglasiti na obisku pri Mojci, ki je pripravila nekaj prav posebnega :)
 
 • Lepo se imej in uživaj v ustvarjanju :)
 
 • Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj