Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Blokec za pisanje misliŽivjo,

Danes pa za spremembo ne bom naredila voščilnice. Dolgo sem iskala idejo in se na koncu odločila, da danes naredimo skupaj en tak mini blokec. Vedno sem jih oboževala in občudovala njihove platnice in na koncu so mi bili vedno tako všeč, da mi je bilo kar škoda pisat noter. In ker se bližamo zadnji polovici leta so takile blokci lahko tudi lepo darilce.

Najprej sem si pripravila liste, ki bodo v notranjosti, po navadi uporabim kar bele liste. Tokrat pa sem si natisnila tabelce, ker bom blokec uporabila za spremljanje stroškov, ki bodo nastali z urejanjem mansarde. Rada bi imela lepo urejene stvari in jasen pregled nad porabo sredstev, ki jih bova za možem za to porabila.Nato sem iz papirja za platnice albumov izrezala malenkost večje pravokotnike, kot so listi v notranjosti in jih oblekla v čudovit mavrični papir iz seta Sladka mala princeska, ter nato vse skupaj povezala s črno spiralo. Nato pa sem se lotila okraševanja platnice. Uporabila sem čipkast pravokotnik, ki sem ga izrezala iz papirja s sivim karo vzorcem, Nato pa sem izrezala še oval z žarki iz pikčastega papirja, ki ima pike v enakih barvah kot osnova.Na banerček sem odtisnila čudovito misel Walt Disneya, ki pravi: »Če lahko sanjaš lahko tudi uresničiš«. Tale misel je kot nalašč za ta namen, saj imam veliko sanj in zamisli za urejanje, zato me bo vsakič, ko bom to misel prebrala spodbudila k razmišljanju, da so sanje mogoče. Nato pa sem dodala še hiško iz seta snežna krogla, ki sem jo obarvala v barvah naše hiše, ki je bela v kratkem pa dobi novo rjavo streho.

Del, ki sem ga uporabila za okrasitev blokca, bi seveda lahko uporabila tudi za voščilnico, in bi tako dobila vselitveno voščilnico.

Bolj podrobno izdelavo blokca, pa si lahko gledate v spodnjem videu:Hvala vam za ogled in želim vam veliko uresničenih sanj ;)

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj