Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božična polička z razigranimi nogavičkamiŽe tretja voščilnica s to poličko v tej seriji? Kmmmm... Jah ne morem si pomagati, ker mi je tale šablonica tako všeč... Danes sem se odločila, da bo polička narejena iz brezovega lesa... No malo v hecu, ker polička je še vedno iz papirja, ker pa sem uporabila siv papir s kvadratki, res izgleda kot da bi bila iz brezovega lesa, taka nežna in pastelna. Če sem iskrena mi je mogoče celo bolj všeč kot rjave barve.


Tokrat sem se odločila, da se bom malce poigrala z nogavičkami, ki sem jih želela imeti v roza in violični barvi. Nekako sem mnenja, da ni nič narobe, če so božične voščilnice v roza barvah... Če sem iskrena, se mi zdijo še bolj zanimive in drugačne, take, ki si jih na koncu prejemnik zapomni. Prav zaradi svoje drugačnosti.

Izdelava te voščilnice je precej enostavna in tukaj je recept kako sem jo izdelala.


Na sliki se ne vidi tako lepo kot v realnosti. Govorim o nežnih bleščicah, ki se skrivajo na snežaku in na belem delu nogavičk. Nanesla sem jih, da sem na voščilnico dodala praznični privdih in malce razigranosti.


Za še malce več glamurja in to takega razigranega, pa je poskrbel napis, ki sem ga oblikovala tako, da je pravljičen, razigran in nagajiv ob enem in nosi lepo sporočilo. Za razigranost poskrbi štampiljka, za glamur pa srebrna Delicata blazinica s svojimi nežnimi bleščicami.


Takolele... Miška, snežak, razigrane nogavičke in jaz se za danes poslavljamo in se beremo zopet jutri, ko ti pokažem malce bolj elegantno voščilnico in ti razkrijem nov trik, kako na voščilnico dodati eleganco. Do takrat pa ti podarjam veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov in ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj