Božični venček ujet na voščilnici


Takolele... Pa smo jo dočakali... Čisto prvo objavo z zimskimi voščilnica in čisto prvo objavo iz serije mesec do decembra, v kateri ti bom pokazala kar 30 voščilnic, vse do konca novembra.

Danes bo našo priljubljeno serijo otvorila voščilnica z zimzelenim venčkom, ki je sestavljen iz božjega drevca in bele omele. Pri tej šablonici mi je všeč, da je cel venček v enem kosu in da je že oblikovana tako, da je iz dveh različnih "rastlin".

Ker bi bil samo en venček malo premalo bogat, sem iz zelenega dizajnerskega papirja izrezala dva, določene liste posenčila z zeleno distress blazinico (Peeled paint) in ju prilepila en na drugega tako, da sem dobila kar čim bolj košat venček.Ker se mi je venček kljub temu zdel eno mičkeno pust, sem dodala še tekoče polperlice v roza in beli barvi, ki ponazarjata jagodke božjega drevca in bele omele. Če dobro pogledaš, sem uporabila bele svetleče tekoče perle in roza mat tekoče perle, da sem dobila še malce več razgibanosti na voščilnici.Svojo pikico na i, pa dodajo tudi zelene pikice sem in tja okoli venčka (na notranji in zunanji strani), katere pa sem prav tako naredila z zelenimi mat tekočimi perlami.

Da središče venčka ne bo preveč pusto, sem vanj odtisnila novo Mavelu štampiljko, ki je oblikovana tako, da paše v kroge in katero ti bom v naslednji objavi predstavila še malce drugače.Da se srebrni odtisek (ki je btw narejen s srebrno Delicata blazinico) lepo poveže s celotno voščilnico, sem okrog venčka z isto blazinico odtisnila še skupke pikic (za katere ne vem če verjameš, ampak so v bistvu središče rožic iz novega seta "Zimzeleni prazniki").

In da sem dosegla učinek, da učke avtomatsko popelje v središče voščilnice, sem dodala še dve malenkosti. Roza papir v ozadju voščilnice (ker hej, kdo pa pravi, da božične voščilnice ne morejo biti v roza odtenkih) in pa v vse štiri kote sem odtisnila listke, ki pa so tudi del novih štampiljk "Zimzeleni prazniki".

Ekola... To je moja voščilnica za danes. Upam, da ti je všeč in bom vesela, če boš spodaj pustila kakšen komentar, kaj ti je na voščilnici najbolj všeč :)

Veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!