Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božično-novoletna čestitka in barvanje z Distress Inki

Lep pozdrav, ustvarjalke. Vladka danes z vami!

Tokrat vam predstavljam božično-novoletno čestitko. Uporaba eko kartona, ki mu postarinim izgled in dodatki v rdeči ter zeleni mi ustvarijo tako domač in topel občutek, kot ga ima Božič sam in mogoče prav zato tako rada uporabim to klasično kombinacijo barv. Tokrat sem skombinirala Scrapping Cottage šablono Winterland Holly in Precious Ornaments šablono od Memory box.

Obesek Mavelu 1

Res je, da barvanje vzame nekoliko časa in bi morda bilo celo hitreje, če bi motiv izrezala iz raznobarvnih šeleshamerjev, ampak se mi zdi, da z barvanjem dosežem lepši in bolj pristni učinek. Zdi se mi, da tako oživljam stvari in jim vdahnem dušo. Verjetno je to prav tisto, kar vložiš v izdelek in ga le-ta na koncu izžareva, pa naj si bo to preprosta ali zahtevna čestitka. In ko smo že pri barvanju, sem vam pripravila primerjavo med belim in naravnim šeleshamerjem. Izrezala sem 2 ornamenta, enega iz vsakega šeleshamerja in oba pobarvala s Fired Brick Distress Inkom. Osebno se mi zdi, da na naravnem papirju barva bolj zaživi in je nekoliko bolj intenzivna. Je pa seveda stvar okusa, kajti nekomu drugemu bo bolj ustrezala svetlejša barva, kot je na belem papirju.

Obesek Mavelu 2

Da pa izrez dobi še nekaj sence in da deluje bolj 3D, pa zmeraj uporabim še temnejši odtenek Distress Inka, v mojem primeru Aged Mahogany Distress Ink in s pomočjo blazinice osenčim robove, kar na koncu izgleda takole:

Obesek Mavelu 4

Če nimate dveh odtenkov Distress Inkov, lahko uporabite seveda tudi druge blazinice ali pa enostavno z isto blazinico najprej pobarvate in nato še senčite. Na robovih bo več barve in bodo prav tako malo temnejši in osenčeni.

Obesek Mavelu 3

Bodite lepo in ustvarjalno!

[product id="3078"][product id="3357"][product id="577"][product id="25"][product id="19"][product id="22"][product id="24"][product id="582"][product id="1797"][product id="880"][product id="157"][product id="3498"][product id="775"][product id="166"][product id="396"][product id="2099"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj