Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Aurora in skrivnostna vasica
Hojla...

Moram priznati, da me je današnja voščilnica takoj začarala... Ne vem, mogoče so za to krive barve, ali pa njena enostavna izdelava a kljub temu fantastičen izgled...

Tokrat sem rekla, da v roke vzamem samo set štampiljk Skrivnostna vasica in se z njim dodobra poigram... In potem me je kar na enkrat prešinila ideja, zakaj ne bi uporabila tehnike senčenja s spomočjo rezalnih šablonic, ki je tako enostavna, rezultati so fenomenalni, jaz pa se zadnje čase vse premalo spomnim nanjo...

Celotna fora senčenja z rezalnimi šablonicami je v tem, da izrezek pustiš lepo v rezalni šablonic in posenčiš samo del, ki se vidi, Tako ti rezalana šablonica služi kot maska in ko jo odstraniš, dobiš čudovit bel rob, ki notranji senčen del lepo uokviri in mu tako doda globino, kljub temu, da je vse skupaj enoplastno.

S senčenjem bi lahko izdelala katerokoli nebo, a sem se tokrat odločila da izdelam auroro oz. severni sij, ki je ena od stvari na moji "bucket listi". Najprej sem posenčila z mint distress blazinico (Cracket pistacio) in si narisala neenakomern vzorček, ki naj bi predstavljal auroro. Potem pa sem preostali bel prostor samo še posenčila z nežno modro distress blazinico (Broken China).Ker seme želela, da hiške predstavljajo toplino, sem jim okna pobarvala z rumeno (Scattered Straw), kot bi v njih svetila topla luč in ker sem želela, da voščilnica ohrani nežen in rahlo skrivnostni pridih, sem hiške in smreko pobarvala v takih tonih.

Za smreko sem uporabila zeleno distress blazinico Bundled sage, hiške sem pobarvala s sivo Pumice Stone, strehe pa s roza Victorian Velvet.

Za dodatno čarobnost pa poskrbijo še nežne rumene zvezdice in pa drobna lunca.

In ker mi je bila celotna barvna kombinacija in nežnost voščilnice tako všeč, sem v spodnji del dodala samo izrezek čarobne iz belega papirja in pa odtis praznike, ki sem ga odtisnila z nasvetlejšo sivo blazinico, kar jih premorem.

Za piko na i čarobnosti pa sem celotno voščilnico uokvirila z nežno roza osnovo, ki vse skupaj poveže v celoto in naredi voščilnico še bolj pravljično.

Ti je všeč moja današnja voščilnica?

Jutri ti pokažem podobno, a izdelano na čisto drugačen način in tudi nebo sem naredila bolj naše... A zato voščilnica ni nič manj čarobna.

Se bereva zopet jutri, do takrat pa veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj