Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Bleščeča mašnjica s pravljičnimi lučkami


In še zadnja voščilnica v naši seriji Mesec do decembra. Juhej! Uspelo nam je. 30 voščilnic skozi celotni mesec november.

Današnja voščilnica je zelo zelo preprosta in če na njej ne bi uporabila 3D elementa, bi bila zelo pusta in dolgočasna, kljub roza papirju s pravljičnimi lučkami, ki je dejansko oblikovan tako, da naredi skoraj vsako voščilnico zanimivo.Če si pogledala vse objave iz serije, potem veš, da sem praktično zaljubljena v te mašnjice, pa še tako hitro se jih naredi. In čeprav so majhne, dodajo voščilnici veliko. Tisto pikico na i, ki dolgočasno voščilnico naredi zanimivo in tako, katero z veseljem še enkrat pogledaš.Današnjo voščilnico sem izdelala tako, da sem najprej iz rozi papirja s pravljičnimi lučkami izrezala pravokotnik, kateremu pa sem v srednjem delu odrezala stran cca. 3 cm širok trak. Z luknjačem sem iz ostankov modrega papirja izrezala rob, katerega sem prilepila pod roza papir.

Ker mora imeti mašnjica neko osnovo oz. trak, iz katerega je narejena, sem na meji med modrim in roza papirjem prilepila še bel trak z bleščicami, katerega sem izrezala iz belega papirja z bleščicami.

Iz istega papirja sem izrezala tudi mašnjico. Predno sem prilepila mašnijco na voščilnico, sem na prazen bel prostor odtisnila še napis s sivo blazinico in nato s scor-tapom prilepila še obe mašnjici, vsako na svojo stran voščilnice, da sem dobila simetrijo.Sedaj čisto za konec pa še moje zadnje vprašanje... Povej mi, ali na svojim voščilnicah velikokrat uporabljaš 3D elemente? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!
Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj