Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božična dekoracija v kozarcu s svečkoVčeraj sem vam pokazala malce drugačno svetilko, ki pa je del iste rezalne šablonice. Ko sem se lotila izdelave prve svetilke se nisem mogla upreti izdelavi še ene, kjer pa sem se odločila, da bom namesto običajne svetilke raje uporabila kozarec.


Vedela sem, da želim, da je svetilka na "mizi", ki sem jo dosegla s sivim senčenjem in da želim imeti zgornji del v mint modri barvi, ki naj bi bil imitacija severnega sija. Toda, ko sem si izdelala še mint-modro ozadje sem ugotovila, da je malce pusto, zato sem se odločila, da se malce poigram s stencil šablonico.


In tako dobljeno ozadje se mi je zdelo naravnost popolno. Jaz imam rada stvari uokvirjene, zato sem dodala še okvirček z nežnim sivim vzorčkom in pa seveda napis, ki celotno voščilnico poživi. Izdelala pa sem jo takole.Čeprav imam kozarec zamaknjen rahlo v desno, je celotna voščilnica zaradi vzorčka, ki je bolj močno viden na levi strani, lepo uravnovešena.

Jaz imam rada asimetrične voščilnice, ker so bolj nepričakovane in pogosto tudi bolj pritegnejo našo pozornost. Kaj pa ti? Raje posežeš po simetričnih postavitvah ali tudi po nesimetričnih? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Se bereva zopet jutri. Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj