Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Božična svečka upanjaMoja današnja voščilnica mi deluje tako spokojno in nežno in čeprav sem pri njej uporabila netradicionalno violično barvo, voščilnica zaradi hladnega pridiha barv še vedno deluje primerno novoletnemu času.


K čarobnosti božiča veliko dodajo bele pikice in zvezdice na svetilki, pa tudi šopek iz zimskih cvetlic. Voščilnica mogoče na prvi pogled izgleda zelo zahtevna za izdelavo in da vzame ogromno časa, a sem ti v receptu razkrila trik, kako lahko prihraniš kar nekaj časa pri lepljenju ozadja :)
Eno mičkeno sem se poigrala tudi s trakom iz katerega visi svetilka in mu dodala šopek na vsako stran traku in če dobro pogledaš, je trak tudi ukrivljen, kar naredi voščilnico bolj razgibano in posledično bolj zanimivo.


Ta voščilnica mi je tako všeč, da sem ob njeni izdelavi čisto pozabila na čas in ko je bila izdelana sem se počutila tako spokojno in umirjeno, kot je sama voščilnica. Kaj pa tebi? Se ti kdaj zgodi, da pozabiš na čas pri izdelavi voščilnice? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj